Am „în teste” chiloți pentru menstruație de la Chilotis

Acest articol este despre menstruație, chiloți și alte lucruri „femeiești”, deci dacă vă știți sensibili, dați un click pe orice link și ieșiți cât încă nu ați aflat tot! You have been warned.

Înainte de a face cunoștință cu dispozitivul intrauterin Mirena, am rugat-o pe prietena mea Nicole, din SUA, să îmi cumpere niște chiloți speciali pentru menstruație, refolosibili. Văzusem deja nenumărate videouri pe YouTube în care erau prezentați și mi se părea neverosimil că există așa ceva… și eu nu am! Pe piața din România nu se găsea nimic la momentul respectiv. Prietena mea mi-a cumpărat ce i-am cerut (mărimea M, că slăbisem, era 2019), apoi a venit pandemia, nu știu de ce nu a mai apucat să mi-i trimită (poate și pentru că ar fi costat-o mai mult decat chiloții în sine), eu am mai pus niște kilograme pe mine și… când în sfârșit i-am primit, îmi erau mici.

Aș fi vrut să văd dacă acești chiloți făceau realmente față fluxului menstrual cu care mă confruntam în acea perioadă. Am mai povestit eu pe blog că aveam zile în care nu eram om, efectiv mă dobora și trebuia să stau și să sufăr. Dar de doi ani viața mea s-a schimbat și acum sunt chiar rare lunile când am nevoie să mai folosesc cupa menstruală sau alte produse pentru menstruație. Tampoane nu am mai cumpărat de doi ani și nici nu îmi doresc să mai cumpăr vreodată. Mi se pare că sunt o risipă extraordinară de bani și materiale, când avem la dispoziție alternative mult mai eco-friendly.

De exemplu, Chilotis.com vinde niște chiloți menstruali foarte drăguți, dacă-mi permiteți. Eu mi-am ales să testez chiloții cu model cactus, pentru că vin într-o culoare care îmi place în perioada asta foarte mult. Deocamdată nu am avut ocazia să îi testez și sunt foarte recunoscătoare pentru asta, dar cu prima ocazie o să revin la acest articol cu un update și o să vă spun care sunt impresiile mele.

Ce pot să vă spun despre ei este că sunt făcuți dintr-un material foarte moale și prietenos și că sunt foarte groși. Adică atunci când am desfăcut cutia simpatică (mică, din carton, apreciez) în care mi-au fost livrați, am zis: măi, oamenii ăștia mi-au trimis din greșeală două perechi? Nu, era doar o pereche, dar sunt groși în zona în care trebuie să fie. În schimb, când îi îmbraci, nu te simți de parca ai purta un scutec, ci o pereche de chiloți… groși. Deocamdată asta e tot ce pot să vă spun. A, și sper să nu mă mai îngraș până când le vine rândul la testare, pentru că am cerut mărimea XL și deja sunt cam la limită pe fundul cel… rotund. 🤭

1 thought on “Am „în teste” chiloți pentru menstruație de la Chilotis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.