Am înfrânt!

Ieri s-au afişat câştigătorii concursului Bloggeri.ro. Sunt pe locul 4, cu 4 voturi primite de la juriu şi 248 voturi de la cititori, adică un total de 992 voturi. Mii de mulţumiri pentru că m-aţi votat şi pentru că m-aţi suportat [cineva scria pe blog că la mine se găsesc articole – parcă – interesante, poze şi rugăminţi să fiu votată]! Mulţumesc şi celor care au muncit la organizarea acestui concurs, îmi imaginez că n-a fost uşor, cu toate hopurile…

Am câştigat un mp3 player de 1 GB, foarte simpatic, exact premiul care-mi făcea cu ochiul de la începutul concursului. Mă bucur că a câştigat şi Nenea Cosmos un aparat foto şi îi felicit pe ceilalţi câştigători.

P.S. Se pare că soarta a fost crudă şi nu am câştigat „stick-ul în formă de shaworma”, aşa cum credeau unii. :D Poate data viitoare.

11 thoughts on “Am înfrânt!”

  1. Felicitari pentru premiu. Ai dreptate in ceea ce priveste avionul. Ma consolez cu gandul ca orasul arata foarte bine impodobit de Sarbatoare. Abia astept sa vina fiul meu acasa sa faca cateva poze. Aparatul meu nu este prea grozav pentru fotografii nocturne. Sarbatori fericite !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.