Am mai supravieţuit unei apocalipse

Cu atâta bullshit în mass-media, clar o să avem ce să le povestim copiilor şi nepoţilor noştri. Aproape că nu există an fără ca un fals profet să anunţe că vine sfârşitul lumii.

Apocalipsa de azi a fost anunţată de mult timp, oamenii au avut timp să-şi construiască buncăre, să-şi facă provizii cât pentru un an sau doi, unii şi-au vândut casele/apartamentele din mijlocul civilizaţiei şi s-au retras în munţi sau la ţară. În America, un dealer auto avea o ofertă specială de apocalipsă: cumperi o maşină de la ei şi dacă vine sfârşitul lumii, nu mai trebuie s-o plăteşti deloc. Din păcate, nu mai găsesc poza cu pricina.

Cei mai afectaţi sunt amărâţii care azi dimineaţă s-au uitat pe geam şi au constatat că lumea nu s-a sfârşit, autobuzele circulă, iar ei trebuie să meargă la serviciu. Brrr! 

Apocalipsa lui Ovi Sîrb

Apocalipsa lui Ovi Sîrb

Ce am învăţat din „apocalipsa” asta? Că dacă lumea nu s-a sfârşit, ar fi bine să ne bucurăm de ceea ce avem. Să apreciem faptul că suntem sănătoşi, că avem un acoperiş deasupra capului, că ne e cald şi bine, că avem ce mânca şi ce bea, că suntem înconjuraţi de cei dragi şi mai ales că ne putem pregăti liniştiţi de o altă apocalipsă: masa de Crăciun!

 

13 thoughts on “Am mai supravieţuit unei apocalipse”

  1. Super fain articolul tau de azi. Mi-a placut tare mult ultima fraza….”că ne putem pregăti liniştiţi de o altă apocalipsă: masa de Crăciun!”

  2. Asta a fost cea mai proasta alarma falsa posibila privind o apocalipsa. Cat de credul sa fi sa crezi in ce au prevazut mayasii care au disparut in urma cu 800 de ani. Aia nici macar nu stiau ca anul are 365 de zile, si au disparut cu 200 de ani inainte sa vina spaniolii, asa civilizatie avansata aveau. Apropo, Nostradamus a zis ca sfarsitul lumii vine in 1999, cum de a mai prevazut unul si pt 2012?

  3. Da, este una dintre cele mai interesante, simple şi corecte interpretări, am un singur amendament: Nu numai că ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem ci ar trebui să mai dăm şi la cei ce nu au nici cât avem noi. Ce naiba, dacă sfârşitul lumii tot s-a amânat, hai să încercăm să o facem mai bună!

  4. M-am saturat alaltaieri de stiri despre apocalipsa. Oriunde as fi mers prin tara, numai asta auzeam. A trebuit sa gasesc ceva radio cu colinde sa mai scap de asta…. pana m-am saturat si de colinde. E crunt ca nu prea mai avea ce asculta in rest….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.