20% pentru o viaţă

Cancer. The Big „C”. Probabil cel mai urât cuvânt din limba română – şi din celelalte limbi în care înseamnă acelaşi lucru: o sentinţă, de cele mai multe ori o condamnare la moarte. Acest articol nu este pentru alţi bloggeri. Nu este nici pentru cititorii care acum sunt la muncă, aşteptând să se termine programul la ora 17 sau 18. Acest articol este pentru oamenii care au un cuvânt de spus în privinţa bugetului unei firme. Oameni care pot alege să doneze 20% din impozitul pe profit către Fundaţia Sfânta Irina, care construieşte Clinica Nera.

Clinica Nera este prima clinică de recuperare oncologică din România. Bolnavii de cancer pot avea o şansă la viaţă, dar – întotdeauna există un „dar” – pentru ca această clinică să fie construită, Fundaţia Sfânta Irina mai are nevoie de un milion de euro, din totalul de trei milioane. Două milioane provin din fonduri europene, dar o treime din sumă trebuie adunată din donaţii. Propun să nu mai discutăm despre cum Statul Român nu contribuie cu nimic, important aici este că banii aceştia trebuie strânşi şi timpul rămas până la data limită de 31 decembrie 2012 nu e foarte lung… 

noua luni

Când afli că ai cancer, ţi se spune şi cât mai ai de trăit. Trei, şase sau nouă luni, sau, dacă eşti „norocos”, un an ori poate chiar doi. 57 de români află, în fiecare zi, că au cancer. Din acel moment, viaţa lor devine un scurt şir de cifre: încă 2 sau 3 Crăciunuri, încă 21 de vizite la părinţi, încă 365 de dimineţi. Dar Clinica Nera poate să transforme o veste proastă într-una bună. Pentru asta, noi, „blogerii 20%”, vrem să vă convingem pe voi, pe cei care aveţi 20% de redirecţionat, să redirecţionaţi. La fel cum persoanele fizice pot redirecţiona 2% din impozitul pe impozitul pe venit către o asociaţie, un ONG etc, persoanele juridice pot să redirecţioneze 20% din impozitul pe profit către Clinica Nera.

Aşadar, dacă aveţi putere de decizie şi înţelegeţi că un simplu gest poate salva multe vieţi, vă rog să intraţi aici şi să descărcaţi contractul, să-l completaţi şi să urmaţi paşii de pe site. Pentru fiecare firmă care redirecţionează 20% din profit către Clinica Nera, ofer un advertorial pe blogul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.