Am parfumul meu, sunt fericită

Ziceam în februarie că Idylle de la Guerlain a devenit parfumul meu preferat. Şi mai ziceam că Moş Whatever are mână liberă să mi-l cumpere, dacă o vrea. Numai că Moş Whatever se pare că nu-mi citeşte blogul, aşa că a trebuit să mi-l cumpăr singură. N-ar fi prima dată. :D

Prima întâlnire cu parfumul a fost la Viena, când mi-am cumpărat un alt parfum la care visam de câţiva ani [unul bărbătesc, dar dacă aşa a vrut piticul meu… ăla de pe creier, zic] şi am primit cadou o mostră [un mini spray] de Idylle de la Guerlain. Rareori se întâmplă să mă îndrăgostesc pe loc de o aromă, dar uite că parfumul ăsta mi-a plăcut din prima.

Mi-am amintit de postul scris de Raluxa despre aoro.ro, aşa că am început să „sap” şi l-am găsit la un preţ mai mult decât rezonabil: 150 de lei pentru sticluţa de 35 de mililitri. Pus comanda, aşteptat curierul… iar de câteva zile mă bucur de noul meu parfum preferat.
Asta până la umrătorul parfum care o să-mi placă mult, pentru că at any given time am cel puţin 10 parfumuri pe raft. Ştiu…

Aoro este o firmă din Cehia, în România e deţinută sub licenţă de o firmă românească, iar marele lor avantaj este că nu plătesc chirii scumpe in poziţii centrale din oraş şi obţin preţuri foarte bune de la distribuitorii de parfumuri la nivel european. De aici şi preţurile mai mici practicate de aoro.ro în comparaţie cu parfumeriile din centrele oraşelor sau din mall-uri. Şi chiar dacă nu-i frumos, eu vă recomand să faceţi ca mine: căutaţi parfumurile preferate în parfumerii şi le cumpăraţi online. Ieşiţi mult mai ieftin.

10 thoughts on “Am parfumul meu, sunt fericită”

  1. eu am un salvatore ferragamo primit cadou si chiar imi place. mi-as fi dorit un moschino…. tre’ sa ma uit si eu la aoro astia, da’ dupa 12 octombrie, cand voi face praf primul meu salariu (dupa 3 ani de huzurit)

  2. Oooooooooooooo! Daaaaaaaaaaaa! Ma bucur ca te-ai urcat in barca mea! Atata doar ca eu stau pe Champ Elysees ( de la Guerlain) de vreo 18 ani… asa ca, poti incerca sa faci la fel! Iar acum ma mut la Mufica, sa vad pe unde a mai umblat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.