Am testat DoppelHerz Kollagen Beauty

Kollagen Beauty sunt niște „fiole” cu colagen care au un gust bun. Scopul lor? Să îți facă pielea mai elastică, mai întinsă, mai sănătoasă. Colagenul este o proteină care se găsește în țesutul conjunctiv, osos și cartilaginos și care prin fierbere se transformă în gelatină. Adică îl avem și noi în organism. În ce mă privește, cred că am luat suplimente cu colagen de la toți producătorii, iar principalul impediment în a-l lua zilnic era faptul că praful acela care trebuia amestecat cu apă avea un gust O R I B I L . Ajunsesem deja la performanța de a bea o cană întreagă de apă cu praf de colagen fără să îi mai simt gustul (am învățat cum să-mi suprim acest simț preț de câteva înghițituri!).

Colagenul ajută la reducerea inflamațiilor articulare. De asemenea, sprijină regenerarea celulelor și poate reduce durerile asociate cu simptomele artritei.

Se zice că frumusețea vine din interior. Dacă ești om bun, ți se vede pe față – de asemenea, dacă ai riduri, e posibil să fie din cauza lipsei de elasticitate a pielii. Eu am experimentat asta pe pielea mea când am slăbit (long time ago, acum un an…) și am vrut să previn „lăsarea” pielii, așa că am luat suplimente de colagen, Q10 și cine mai știe ce… nu mai am acces la istoricul comenzilor vechi de pe Farmacia Tei.

După o lună

Lipsa hidratării corespunzătoare face și ea urât pe piele. Văd asta de când mă spăl mult mai des pe mâini, dar dintr-un motiv care îmi scapă, nu beau apă suficientă și am mâinile suuuper uscate. OK, să zicem că trăim vremuri excepționale. Nu am mai trecut prin ce trecem acum și reacționăm cum putem.

Sunt bucuroasă să vă anunț că, dacă vă doriți să luați suplimente cu colagen, există acest minunat Kollagen Beauty, care are un gust pur și simplu divin. Eu îl iau dintr-o înghițitură, dar am văzut la altcineva că îl diluează într-un pahar cu apă. Gustul este, într-adevăr, intens, concentrat, dar nu e de nesuportat, fiind unul plăcut.

Am avut ocazia de a testa aceste fiole timp de două luni, prin intermediul BUZZStore. Din 30 de fiole, într-o lună am luat cam 20, asta deși îmi făcusem un calendar ad-hoc pe cutia de carton în care vin fiolele. Pur și simplu, am luat suplimentele de colagen cam în 4-5 zile din 7. E un miracol că reușesc să iau în fiecare dimineață pastila pentru tiroidă și încă o fac de atâția ani!

Fiolele astea conțin:
💊 colagen
💊 vitamina C (contribuie la formarea normală a colagenului)
💊 vitamina A
💊 biotină
💊 zinc (care mențin sănătatea pielii)
💊 cupru (pentru pigmentarea normală a pielii)
💊 vitamina E (pentru protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ)
💊 fructe de açai (rol antioxindant, care neutralizează radicalii liberi)

🖤❤ DoppelHerz Kollagen Beauty promite efecte vizibile în 4 săptămâni de utilizare, pe măsură ce pielea devine mai elastică și adâncimea ridurilor este redusă, unghiile devin și ele mai rezistente iar părul capătă un aspect mai sănătos.

Scriam, la începutul perioadei de testare, că după primele 4 săptămâni mă așteptam să am o piele mai elastică, riduri mai puțin pronunțate, unghii mai rezistente și păr mai elastic.

Care sunt concluziile? Sincer, despre piele nu știu ce să zic. Niciodată nu am fost în stare să mă analizez obiectiv. Poate că e mai elastică, poate că am mai puține riduri, eu nu pot să îmi dau seama. Unghiile mi s-au întărit. Am niște unghii foarte fragile și chiar am remarcat că nu se mai îndoaie la fiecare adiere de vânt. Părul e mai OK, dar în apărarea lui, nu l-am mai vopsit de vreo două luni. Era foarte distrus, acum este doar semi-distrus.

3 thoughts on “Am testat DoppelHerz Kollagen Beauty”

  1. Foarte bun review-ul, multumim! Doresc sa achizitionez pentru un cadou. Dupa un reserch indelungat am ajuns la concluzia ca asta ar fi cel mai bun, dar voi vedea dupa ce il foloseste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.