Am testat și îți recomand: balsamul de păr Cosmia (Auchan)

În general, părerea despre produsele marcă proprie ale supermarket-urilor este că sunt de proastă calitate – și pe bună dreptate, cu cât e mai necăjit „brandul”, cu atât sunt mai proaste produsele. 

Din mulțime se remarcă însă trei (din câte am testat eu): Lidl, Kaufland și Auchan. Lidl are tot felul de bunătăți pe care le găsești exclusiv la ei (îmi vine în minte înghețata Gelatelli mmm), Kaufland investește și el un pic mai mult în brandingul produselor, dar și în calitatea lor, iar Auchan are câteva produse marcă proprie aproape de lux (alea făcute în Franța).

Ei bine, pentru că mie îmi place să încerc tot felul de produse, am luat setul se șampon și balsam Cosmia, marcă proprie nouă de cosmetice a hipermarket-ului Auchan. Sunt mai multe tipuri, eu le-am alea pe cele cu ulei de argan, în ambalaj portocaliu.

Din start trebuie să spun că șamponul este o porcărie. Nici spumă nu face, nici nu miroase frumos, nimic. L-am aruncat după trei sau pateu șanse pe care i le-am tot dat.

Balsamul, în schimb, este din alt film. Este foarte gros, ceea ce înseamnă că nu trebuie să pui un pumn în păr ca să își facă treaba. Este bun: părul rămâne mătăsos. Și bonus: are un miros superb. Serios o spun, miroase ca un parfum scump. Îl iubesc.

Și partea cea mai frumoasă: costă 8 lei!

Nu discutăm despre cât sunt de naturale ingredientele. eate un profus ieftin, fără pretenții, și sunt sigură că unul de trei-patru oei mai scump are aceleași ingrediente, dar și ceva în plus: branding și marketing și reclamă. Cosmia nu se are decât pe sine. Iar eu l-am cumpărat în primul rând dintr-o rațiune practică: vine într-o sticlă cu pompă, deci e ușor de folosit. Cu șamponul am dat rateu, dar cu balsamul pot spune că am câștigat un „aliat” pe termen lung.

1 thought on “Am testat și îți recomand: balsamul de păr Cosmia (Auchan)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.