Anti-talent

Lumea-mi spune că sunt foarte îndemânatică, pentru că fac bijuterii din Fimo, înşir mărgele cu o răbdare de invidiat – şi de chinez bătrân şi aşa mai departe. Şi totuşi, acum, că sunt singură acasă, nu pot să lăcuiesc nişte bijuterii, pentru că nu pot desface sticla cu lac. Are un capac special, cum au şi unele tuburi de medicamente, care trebuie apăsat şi apoi învârtit. M-am chinuit vreo 20 de minute să-l deschid, mă dor degetele de înnebunesc şi tot nu am reuşit. Aştept să vină mama acasă, iar dacă nici ea n-o să poată, mai aştept până mâine, când vin bărbaţii acasă.

Adineauri mi-am uscat părul cu noul meu uscător de păr primit de la haircare.ro. Evident că m-am ars pe mână, doar nu mi-a dat prin cap că metal + aer cald = metal cald. :D Altfel, uscătorul e super meseriaş, îl bate la fundul gol pe anteriorul, care are deja cinci ani şi muuulte ore de funcţionare.

8 thoughts on “Anti-talent”

 1. Cunosc problema, la bebe nurofenul si panadolul se deschid tot asa. Cand plange de durere eu nu stiu ce sa-i fac mai intai si alerg de nebuna, gasesc sticluta magica si strig dupa ajutor la tati…

 2. giiiiiiii.

  eu sunt teribil de neîndemânatică. nu ştiu să trag o linie dreaptă nici cu liniarul, ce alte chestiuni ?!

  vreau să fiu îndemânaticăăăăă.

 3. Din aceeași categoria de neîndemânatici fac și eu parte, dar numai dimineața, (adică atunci când mă trezesc :D). E ceva obișnuit să scap ibricul din mână sau să dau jos prostia aia de casetofon încercând să dau drumul la Radio. Iar datul pe lângă al cafelei e … obicei.

  Toți suntem speciali și sincer … Așa cum sunt eu dimineața, mă mândresc!

  E luni, cea mai nașpa zi, atunci îți doresc să ai parte de o săptămână cât mai faină!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.