Anul acesta #partikip la SuperBlog (2022)

În fiecare an, când cei care organizează competiția SuperBlog mă anunță că începe o nouă ediție, mă apucă pofta de scris. Problema e că de fiecare dată, probele de concurs se suprapun cu te miri ce alte activități pe care TREBUIE să le fac și… abandonez. Am pățit-o de vreo câteva ori.

Anul ăsta, vreau să fiu om serios și să mă țin de treabă.

De ce? Păi pentru că de asta simt eu că am nevoie acum: un concurs în care trebuie să dai ce ai mai bun ca să convingi un juriu că ești bun. Trebuie să conving pe cineva de ceva? Doamne-ți mulțam, nu. Niciodată nu am fost competitivă, nu mi-am dorit să fiu pe primul loc, îmi place să știu eu că sunt bună la ceea ce fac (indiferent că e vorba despre blogging sau job sau altele). Uneori, însă, o încurajare de pe margine, niște aplauze la vremea lor contează foarte mult.

De aceea, anul ăsta îmi doresc să particip la competiția SuperBlog. Iar dacă abandonez după prima probă, să nu mă judecați prea dur, că oricum nu mă interesează. Prima probă, însă, e sponsorizată de Fares, o firmă cu o tradiție de aproape 100 de ani, care produce ceaiuri și alte leacuri naturale, din plante, iar mai presus de toate, este din orașul meu, Orăștie. Eu am locuit în Orăștie în primii 12 ani de viață, deci consider că sunt „de acolo”. Așadar, nu am cum să nu particip măcar la prima probă. Ce-o fi mai încolo, om vedea.

Mai treceți pe aici să vedeți dacă mai știu să scriu. :D Ne citim în curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.