Artima răspunde…

Irina Chiroiu le-a scris din nou şefilor de la Artima, povestindu-le întâmplarea cu bătrânelul. Răspunsul a venit pe mail:

Buna ziua,
Desi cele relatate de dumneavoastra nu sunt tocmai lucruri imbucuratoare, va multumesc pentru acest feedback.
Printre masurile pe care le-am stabilit pentru a fi implementate pana luni 17.03.2008, se numara si aceea ca toate preturile de la raft sa fie confruntate cu inregistrarile din sistem. Actiunea este responsabilizata pe fiecare persoana participanta, procesul este supervizat de catre directorul de magazin.
Incepand de luni, 17.03.2008, ora 8.00 orice reclamatie generata de diferenta de pret va fi analizata imediat de catre directorul de magazin, urmand ca obligatoriu problema sa fie solutionata (la momentul reclamatiei) in favoarea clientului.
Chiar astazi a fost indepartata din echipa Artima Deva o casiera care nu a inteles ca abordarea politicoasa este absolut necesara in relatia angajat Artima-client.
Echipa casierelor Artima va fi supervizata atent de un director adjunct al magazinului.
Imi voi intensifica si eu vizitele la magazinul din Deva. Daca situatia nu se va corecta urgent cu actuala echipa manageriala, solutia va fi schimbarea acesteia.
Va multumesc.
Cu respect,
Ion Savescu

Până-şi rezolvă ei problemele, eu zic că putem să ne facem cumpărăturile şi din alte magazine. În ce mă priveşte, deşi am avut multe nemulţumiri legate de Kaufland, prefer să cumpăr din acest magazin decât de la Artima.

8 thoughts on “Artima răspunde…”

  1. wow. tot respectul!! asta e super tare.intr-o zi o vanzatoare imi va zambi si ma va intreba daca am nevoie de ajutor sa pun produsele in pungi. yeah yeah. dar si eu zambesc tot timpul. sa fim chit :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.