Artiştii neînţeleşi ai Bucureştiului

La pizzeria Classic, din Piaţa Unirii, în timp ce-l aşteptam pe Cristian, am observat un personaj. Avea pantofi roşii din lac, cam ca ai Motanului Încălţat, mănuşi negre fără degete, o bască de pictor francez, ochelari de soare şi gesturi de… artist. Să zicem.

L-am analizat vreme de câteva minute, până când Sebi a concluzionat: tipa cu care stătea la masă era Lăptăria lui Enache, iar el, logic, era Enache. Şi-aşa a rămas.

Însă în seara asta, am văzut la TV cum „«creatura» de modă Dârţă a zis nu ştiu ce despre Buzdugan şi Morar”. Iar cei doi făceau mişto de el. De Dârţă ăsta. Am căutat pe Google şi-am aflat că Marian Dârţă e hair-stylist, poartă eşarfe şi mănuşi de nevoie şi chiar se dă „artist neînţeles”. „Să mor io!”. Deci Sebi zicea bine; doar că nu-l cheamă Enache. :D

8 thoughts on “Artiştii neînţeleşi ai Bucureştiului”

  1. Pe asta il mai vazusem undeva dar nu stiam cum il cheama. Btw mi se pare cel mai gay om ever, nu numai dupa stilul in care se imbraca ci chiar si dupa comportament. Cine stie ce dezvaluiri bomba vom afla pe parcurs? (ceva asemanator celor cu Treistariu)

  2. tu, nu se facea sa-i faci o poza, dar, din ce citesc aici, doar ochelarii de soare si gesturile dumnealui erau deplasate. In rest, mi se pare ueber cool sa poarte cineva pantofi rosii de lac. Chiar daca e un domn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.