Back to life work

Am revenit în Deva după o absenţă oficială de două săptămâni. Încă de la intrarea în oraş am constatat că lucrurile se mişcă foarte repede: o clădire care, în urmă cu două săptămâni, era neterminată este acum sediul unei firme (Elvila). Lângă Spitalul judeţean, a răsărit o altă clădire; pe lângă piaţă a apărut un bloc de locuinţe şi aşa mai departe.

La cum se construieşte, ai zice că-i boom economic. Pe 11 decembrie se deschide, în sfârşit, şi Deva Mall. Mai aşteptăm deschiderea magazinului Carrefour de la Sântuhalm şi apoi începem să ne căutăm încă un job. Că de consumat n-o să ne lăsăm niciodată!

Altfel, în Deva e frig, eu am mult de lucru şi – nimic nou aici – mi-e somn.

3 thoughts on “Back to life work”

  1. dada nu stiu daca ai vazut la tv ….cica au mai ramas doar 200 000 de euro in bugetul primariei deva :))))) in momentul asta din cauza crizei financiare si se plangeau ca abia le ajunge sa plateasca salariile …deci iti dai seama ,oricum nu numai deva se afla in situatia asta ,dar va mai vinde mirciulica un teren doua si totul va reveni la normal ….. nu ne facem noi griji cu mirciulica la carma :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.