Să vii cu autobuzul acasă și să-l parchezi în curtea blocului: asta înseamnă să fii mafiot!

După ce am scris articolul ăsta, șoferul nostru a dispărut ca măgaru-n ceață. Am găsit autobuzul parcat în fața magazinului Profi, iar după câteva zile l-a adus din nou acasă, dar l-a parcat pe aleea din fața blocului în care locuiește, nu în curtea din spate. Tot l-am auzit dimineața, la 6 jumate, când pleca să culeagă muncitorii de la DHS, pentru că ambala motorul destul de aproape de geamul meu.

Mulțumesc încă o dată, TIRIUS TRANSTUR și EUROSPORT DHS, pentru concertul diesel cu care mă trezesc în fiecare dimineață la 6:30, chiar dacă uneori mă culc la 4. Știți, unii oameni mai dorm și ziua, pentru că muncesc noaptea. 

Nu am făcut încă nici un demers, dar astăzi intenționez să-i sun pe cei de la TIRIUS TRANSTUR, firma care deține toate aceste autobuze și autocare, și o să-i întreb dacă toți șoferii lor își duc autocarele acasă și le parchează pe unde apucă. După aia, mai vedem.

8 thoughts on “Să vii cu autobuzul acasă și să-l parchezi în curtea blocului: asta înseamnă să fii mafiot!”

  1. Nu-i arde nimeni în afară de poliție, am încercat cu RAR/ARR/whatevă și nu au ce să îi facă – doar că din ziua aia, câteva săptămâni a parcat altundeva. Azi am vorbit cu firma care deține autobuzele, mi-au zis că vor lua legătura cu patronul (!) și să vedem ce se poate face. Dau și o țuică și-o găină, dacă trebe, vorba aia, oameni suntem.

   România, 2015.

 1. Eee…. Tu ai autobuz, dar eu am un tir.
  Blocul unde locuiesc e împrejmuit de gard. Cum nu au avut loc în spatele curții sa facă locuri de parcare pentru fiecare apartament, au făcut vreo 2-3 pe laterala. Printre masinile parcate lateral și bloc e loc atât cât sa treacă o mașină normala. Daunazi mă suna vecina de la 3 sa mă roage sa îmi mut mașina pt a parcă barba’su tirul în curte. După vreo 2 ore am mutat mașina ca sa poată scoate tirul din curte.

  Știam ca în Timișoara nu mai ai voie sa parchezi nici măcar microbuzul pe strada pe care locuiești.

 2. Buna ziua,
  Am o mica rugaminte la d-voastra daca se poate sa dscrieti cateva randuripe pagina d-voastra de facebook sau blogul personal al d-voastra despre copilul meu Matei
  Mai multe detalii le gasiti in link-ul prezentat https://salveazaoinima.ro/campaigns/matei-teodor/
  Daca iti doresti ca Matei sa auda, trimite un SMS de 2 Euro, cu textul MATEI, la 8832.
  Daca se poate va stau la dispozitie la adresa de e-mail:[email protected] sau nr tel: 0759118448
  Va multumesc!

 3. Problema ca asta nu am, insa locuiesc foarte aproape de o statie de autobuz.. si la fel ca si tine, sunt nevoita sa fiu trezita in fiecare dimineata de multe claxoane pe care ei obisnuiesc sa si le dea unul altora. Norocul meu ca prin apropiere nu prea trec alte vehicule decat destul de rar.. si alea nu-s asa de zgomotoase. In ultima perioada parca s-au mai potolit, sper sa ramana asa.

  1. Oai, când stăteam în Orăștie aveam geamurile la DN, care de fapt era și drum european. Toate TIR-urile care aveau drum prin Orăștie pe acolo treceau și atâta gălăgie era… dar eu am crescut cu sunetele alea, eram obișnuită. Ai mei s-au săturat și s-au dus la liniște, la țară. :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.