AVON este şi pe Instagram

AVON Cosmetics este probabil cea mai activă companie din social media românească. Sigur că se fac topuri şi există companii care sunt mai „like-uite” decât AVON, dar eu o consider cea mai în pas cu vremurile companie. Şi ca să nu se dezmintă, AVON este acum şi pe Instagram – şi nu oricum, ci cu prima campanie video interactivă pe această platformă. AVON este, deci, prima companie care folosește într-o campanie noua tehnologie video oferită de Instagram.

Campania „AVON îţi dă Like” contină, aşadar, prin lansarea primului video interactiv pe Instagram, filmat exclusiv cu telefoane iPhone. Vedetele sunt trei fete simpatice, Live, Like şi Love, în povestea cărora vă puteţi implica, fiind invitaţi să vedeţi cum ar fi să petreceţi o zi la shopping alături de ele. Ceva îmi spune că şi aşa puţinii bărbaţi care au citit până aici sunt pe punctul de a închide tab-ul, dar nu vă grăbiţi! Iată cum arată cele trei fete:

Like, Live, Love AVONSPACE pe Instagram

Dar staţi, că asta nu e tot, vorba poetului. Dacă nu folosiţi Instagram pe telefonul mobil [ideal ar fi să aveţi un smartphone, că la astea cu multe butoane sau cu camere foto de 2 megapixeli nu merge, am încercat eu], a venit momentul să vă instalaţi această aplicaţie, pentru că aveţi ocazia să câştigaţi o mulţime de premii puse în joc de AVON.

Eu recunosc că mai mult de opt poze nu am urcat pe Instagram, deşi am contul de aproximativ un an; asta din cauză că înainte de a lua contact cu aplicaţia, am văzut multe critici aduse celor care o foloseau, cea mai frecventă fiind aceea că avem camere foto super performante inclusiv la telefoanele mobile, dar alegem să stricăm pozele pe care le facem aplicându-le filtrele de Instagram. Ce-i drept… 

Cafea Lavazza pe Instagram

Dar nu trebuie să aduc eu elogii Instagram-ului, sunt convinsă că persoanele care îl folosesc o fac frecvent, iar cele pe care nu le-a prea „prins”, aşa cum sunt şi eu, vor continua să-l ignore. Nu mai ţin minte când mi-am făcut contul, dar reţin că eram extraordinar de frustrată când nu aveam telefon cu Android şi toţi utilizatorii de smartphoane care nu erau iPhone erau extaziaţi că Instagram „venise” şi pe Android. Şi mai frustrant este că nici măcar nu poţi să-ţi faci cont de pe site, trebuie neapărat să ai aplicaţia instalată. După deschiderea contului, îl poţi accesa şi de pe web, dar până atunci… nimic. De-asta mi-am făcut eu cont: pentru că am putut, în momentul în care am pus mâna pe un smartphone cu Android.

Dacă vă place ideea unui concurs pe Instagram, vă recomand să urmăriţi AVON Space, să daţi click pe cel mai recent filmuleţ uploadat, iar din hashtag în hashtag să ajungeţi la premiile „ascunse” în aplicaţie sub hashtag-urile câştigătoare. Cele trei fete sunt, aşa cum spuneam, Like – cea hipster-geek, Live – sportivă şi petrecăreaţă, şi Love – romantica senzuală. Urmăriţi-le pe AVON Space, interacţionaţi cu filmuleţele prin intermediul hashtag-urilor şi puteţi câştiga premiile oferite de AVON.

1 thought on “AVON este şi pe Instagram”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.