De neratat: concertul The Wall

Cred că nu greşesc dacă îl declar de pe acum concertul anului 2013 în România. Bon Jovi nu cred că mai vine anul ăsta la noi, Scorpions s-au retras şi alte nume foarte mari nu am auzit să concerteze la Bucureşti. Poate mă înşel, dar pentru mine The Wall este concertul anului. Şi-atunci de ce nu voi merge să-l văd?

:( Pentru că nu am cum. Sunt aproape singură cu ziarul pe cap, toată lumea şi-a luat concediu, unii-s pe la Sarmizegetusa Regia, alţii prin Germania şi eu… la redacţie. Iar dacă miercuri nu apar eu la redacţie, cel mai probabil ziarul nu mai apare. Doar dacă, în regim de urgenţă, sunt chemaţi oamenii de-acasă şi se face ziarul cam pe genunchi.

Deci chiar nu am cum să merg la concertul ăsta, deşi cei de la Ciuc & Heineken au fost atât de drăguţi şi mi-au trimis două bilete la gazonul A. Mă consolez cu gândul că măcar un membru al familiei mele, Sebi, va fi prezent la The Wall. Conştiincios, el şi-a cumpărat bilet de câteva săptămâni. Din ce văd pe Facebook, toată lumea va merge la spectacolul lui Roger Waters. Să vă distraţi şi pentru mine, oameni buni!

Cel mai probabil, filmuleţul de mai jos nu se poate vedea de pe telefoane/tablete. Îmi pare rău, dar Pro TV e de vină.

4 thoughts on “De neratat: concertul The Wall”

  1. Speram ca tu sa poti merge, ca si in alte cazuri sa vin apoi si sa citesc impresii, dar se pare ca anul asta nu a fost sa fie….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.