Azi vreau cadouri de Crăciun de la miniPRIX

Ultima dată când a făcut reduceri substanțiale de prețuri, miniPRIX a avut mai mult succes decât se aștepta. Și Sebi și-a luat niște ghete șmechere din piele, la un preț mai mult decât decent [160 de lei]. Așa că mă gândesc să-mi fac și eu un cadou cu ocazia zilei de… 16 decembrie. Nu s-a întâmplat nimic în 16 decembrie [în noi n-a tras nimeni între 16 și 22], pur și simplu îmi plac câteva chestii din magazinul ăsta online și consider că nu am nevoie de un motiv ca să-mi fac un cadou. Mi-aș face un cadou și cu ocazia orei 16, de exemplu, sau cu ocazia celei de-a doua cafele din zi.

Anul trecut mi-am luat un palton foarte fain de la ei și chiar dacă nu-l port zi de zi [am niște geci de toată ziua de care-mi place să trag], e comod și elegant și mi-e tare drag. Mă rog, atât cât îmi poate fi drag un palton. Și parcă tot anul trecut – sau să fi trecut mai mult de-un an? – m-am nimerit într-unul dintre magazinele offline din București; am plecat cu un braț de haine de calitate, la prețuri incredibil de mici.

Totul e să știi să cauți, să „sapi”. :D

Cât despre cadouri pentru cei dragi… mi-ar plăcea să le pot cumpăra ceva de la miniPRIX, dar de-abia știu ce-mi place mie [da, dragi webmasteri de la miniPRIX, eu sunt cea care vă face câteva sute de afișări înainte de a plasa o comandă], așa că mi-ar fi foarte greu să aleg ceva pe placul lor. Așa că mai bine-mi cumpăr doar mie chestii. :-”

P.S. Miercuri, miniPRIX deschide Bazarul lui Moș Crăciun, un bazar online de unde putem cumpăra produse cu reduceri de până la 80 la sută. Optzeci! Bazarul este deschis exclusiv online, așa că ofertele lui Moș Crăciun li se adresează doar celor care cumpără din magazinul online miniPRIX.ro.

6 thoughts on “Azi vreau cadouri de Crăciun de la miniPRIX”

  1. Nu stiu ce sa zic despre MiniPrix. Mi-am cumparat si eu un palton anul trecut (100lei) dar din pacate era prea mare. Cand am incercat sa dau de ei sa il returnez pentru o marime mai mica, timp de 3 zile nu mi-a raspuns nimeni la telefon :))… asa ca am renuntat la idee si acuma stau cu el aiurea prin dulap. In privinta preturilor intradevar nu ai ce sa le reprosezi, dar in departamentul „relatii cu clientii” lumea cam doarme…

  2. Daca reducerile sunt de 80 la suta, atunci m-ai facut curios…..si dupa ce mai uitat pe pagina lor, chiar sunt cateva (chiar daca nu multe) care imi plac si estetic si la pret…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.