Azi vreau: Jimmy Bo

Am urmărit cu interes site-ul Azivreau.ro, încă de la lansare. Din păcate, de la o vreme, nu mă prea regăsesc în ceea ce găsesc pe site. Nu spun că ăsta este neapărat un lucru rău, pentru că orice site/blog conține o doză mare de subiectivism. Site-ul în cauză este al unei persoane, care prezintă zilnic ceea ce își dorește. În primă fază, am invidiat-o puțin. Între timp, m-am gândit că pot face și eu același lucru [hehe, asta apropo de originalitatea românească, nu săriți!, măcar eu recunosc că ideea nu-mi aparține], așa că astăzi inaugurez categoria azi vreau pe blogul meu, urmând ca în fiecare zi să prezint câte o chestie pe care mi-o doresc.

Așadar…

Azi vreau borseta Jimmy Bo de la Crumpler, pe care am testat-o în urmă cu ceva timp și de care m-am cam îndrăgostit la prima vedere. Mai jos, un foarte fain filmuleț de prezentare, primul dintr-o serie. O serie mai lungă sau mai scurtă… om vedea!

1 thought on “Azi vreau: Jimmy Bo”

  1. Ma incanta practicalitatea lucrurilor pe care ti le doresti. Avem firi foarte asemanatoare. Dar stiam asta deja… nu-i asa? Te tzuc cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.