Slow news

Televiziunile de ştiri ne-au obişnuit cu un ritm foarte rapid: o ştire lunguţă este citită în câteva secunde, ca să dea senzaţia că la ei totul se mişcă foarte repede. Cred că Pro TV a fost postul care a introdus moda asta, cu o Andreea Esca „logoreică”, apoi Realitatea şi Antena 3 au preluat „reţeta”.

Aşa că, după atâţia ani de auzit ştiri citite foarte repede, nu pot să nu ridic o sprânceană când îl aud pe tipul care vorbeşte acum la ştirile orei 12 de la Antena 3. Parcă ar fi retardat, săracul, îl aud cum trage de cuvinte ca să citească mai rar.

Sau poate Intact primeşte ceva subvenţii/scutiri de taxe dacă angajează persoane cu retard mintal? Dacă da, asta ar explica multe.

11 thoughts on “Slow news”

  1. Asta e o intrebare retorica la cati retardati mintal au Antenele…Badea,Ciutacu,Gadea,Stan,cretinul ala transferat de la Realitatea si multi altii se incadreaza perfect in aceasta categorie…Parerea mea e ca angajeaza NUMAI retardati…

  2. Badea,Ciutacu,Gadea,Stan,cretinul ala transferat de la Realitatea…nu e destul de clar ca Antenele angajeaza NUMAI retardati mintal?

  3. Eu am o parere diferita de a voastra… prefer un prezentator calm care nu incearca sa ma faca sa mi se pare o stire de doi lei mult mai importanta decat este…

  4. Clar că depinde de gust. Esca are stilul ei de a prezenta profi orice știre, dar când îl aud pe tipul de la Antena 3, mă gândesc la o școală ajutătoare, la cântecele vesele pentru copilași, la 1+1=? și altele asemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.