Azi vreau Miku, Qiku, Tiku

Nu sunt nişte japonezi mici, deşi după nume aşa s-ar zice. Sunt trei modele de ceasuri foarte colorate şi foarte drăguţe.

Toate cele trei modele de ceasuri vesele şi optimiste pot fi cumpărate de pe site-ul Kuantero.com. Ceasurile Miku sunt preferatele mele, nu pentru că ar fi cele mai mari dintre toate şi-şi spun „Miku” [hint: Denisuca], ci pentru că au nişte combinaţii de culori imposibil de frumoase. Dacă ar fi să-mi aleg Tiku sau Qiku, ar trebui să port câte patru-cinci ceasuri pe o mână ca să am destulă culoare la purtător!

Qiku şi Tiku sunt subacvatice, dar sunt şi monocrome, or eu am citit pe undeva că anul ăsta se poartă culorile tari în combinaţii neobişnuite. În sfârşit, un trend pe care-l pot urma!

Miku, Qiku şi Tiku sunt ieftine, respectiv 60, 15 şi 25 de lei, transportul costă 7 lei, deci dacă vreţi ceasuri colorate, cumpăraţi, cumpăraţi, cumpăraţi!

Notă: Acesta nu este un advertorial. N-am luat nici un ban ca să laud ceasurile astea, îmi plac la nebunie şi m-am gândit că poate v-or plăcea şi vouă.

8 thoughts on “Azi vreau Miku, Qiku, Tiku”

  1. modelul Qiku seamana cu niste ceasuri care erau in mare voga la hollywood acum 1-2 ani, cica aveau magneti si echilibrau pe cel care le poarta.

  2. Arata foarte ciudat, in sensul bun al lucrurilor. Cred ca se potrivesc celor care lucreaza in industria publicitatii, ca acolo sunt mintile mai creative.

  3. Maddy, erau ceva ceasuri în genul ăsta pe clockwise.ro, dar de vreo 10-15 ori mai scumpe.
    Gerhald, ăia din industria publicităţii nu se uită la ieftinăciuni de-astea; numai dacă sunt vintage, da?

  4. Oh, ce bine că ai scris despre asta. Chiar luni am văzut la o mămică un ceas qiku şi mi-a plăcut la nebunie. Ea-l cumpărase din avion. Îmi comand tiku :) Mulţam fain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.