Banc

Maria era fata bătrână a satului şi era foarte mândră de condiţia ei. Ştiindu-se cu o vârstă înaintată, se duce la pietrar şi îi spune:
– Când oi muri, să-mi faci o cruce de piatră pe care să scrie: „Sub această pietrişoară / Doarme-a noastră Mărioară / S-a născut fecioară / A trăit fecioară / Şi-a murit fecioară”

După câteva luni, moare Maria. Pietrarul, care nu voia să scrie atâta amar de text, sapă pe cruce: „E Maria dedesubt / Nu are sigiliul rupt”.

10x Sebi

8 thoughts on “Banc”

 1. Bravo ma, io daca fac misto de grase sau de idioti cica sunt magar.

  Ca membri responsabili ai societatii trebuie sa luam masuri pentru limitarea, respectiv ajutorarea categoriilor defavorizate !

 2. Mesajul asta o sa ajunga oricum la tine, asa ca..
  Stii ce ma deranjeaza? Ca nu mi-ai dat ocazia sa ma explic. Asa ai o impresie gresita. E decizia ta. Dar tocmai mi-ai demonstrat ca nici tu nu esti mai buna..

 3. Cine se-aseamănă se-adună. Nu ştiu de ce aveai tu impresia că, dacă mi-ai dat un link către blogul tău, unde îmi critici soţul pentru un motiv stupid, doar ca să-ţi atragi trafic, eu ţi-aş da dreptate.
  Mai bine reciteşte articolul lui Sebi şi încearcă să-ţi dai seama unde ai greşit.
  Sau, dacă o ţii tot pe-a ta, voi înţelege ceea ce este de înţeles: eşti un spammer. Şi cu asta basta.

 4. Unde am gresit? E normal pentru tine sa-i iei apararea, doar e sotul tau. Dar din afara se vede altcumva. Nu vreau trafic din articolul asta pe spinarea lui. Am scos trackbackul drept dovada.
  Dar ma deranjeaza ca toti bloggerii dupa ce ajung mari isi permit sa jigneasca in stanga si-n drepta fara sa le pese de nimic. Nu e doar persoana de la CFR, ii numeste tarani pe cei care merg pentru prima data cu trenul etc. Te rog reciteste tu articolul sotului tau si numara jignirile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.