Barul „Ceapa Roşie” arată tot mai bine

Mă refer la barul Ceapa Roşie din Deva, despre care am mai scris [lucruri nu tocmai frumoase]. De la deschidere şi până acum, barul aflat aproape perete în perete cu Fischer’s a organizat o mulţime de expoziţii de fotografie plus alte evenimente prin care sunt susţinuţii şi aşa puţinii – cred – artişti locali.

Când am fost eu, marţi seară, nu era prea multă lume, aşa că atmosfera era faină. Îmi place în mod deosebit modul în care a fost amenajată încăperea principală – cred că este principala încăpere, pentru că e cea mai mare din tot localul. Sunt trei încăperi: prima, cpe care o vedeţi în imagini, una ceva mai mică decât asta şi care arată cam la fel şi o alta, cu fotolii şi canapele. Pe pereţii camerei în care am stat noi există destul de multe tablouri foaaarte faine, iar încăperea a mai fost mobilată cu un rând de mese şi scaune albe şi un bufet de bucătărie „încărcat” cu oliviere, sticle de vin şi alte cele.

Nu am încercat încă mâncărurile servite la Ceapa Roşie, era prea târziu pentru mâncare la ora la care am ajuns eu, dar am băut un vin fiert tare bun. Şi Cipri, şeful colegul meu, a băut două pahare de vin alb. Cică ar fi foarte bun; eu nu am simţit nevoia să-l gust, pentru că aveam deja ceva mai bun: vin roşu fiert.

Îmi pare rău că articolul anterior despre Ceapa Roşie nu a fost prea măgulitor şi trebuie să recunosc că am nedreptăţit barul ăsta, care chiar merită vizitat, fie şi numai pentru felul în care este amenajat. Cine a trecut pe acolo ştie ce spun. :)

5 thoughts on “Barul „Ceapa Roşie” arată tot mai bine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.