BCR nu mai vrea jandarmii

Un comunicat de presă de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara informează că jandarmii nu vor mai asigura paza la sediile Băncii Comerciale Române, începând de la 1 februarie 2008.

« Ca urmare a solicitării conducerii Băncii Comerciale Române, începând cu data de 01.02.2008, Jandarmeria Română a ridicat paza de la sediile B.C.R. şi a încetat asigurarea protecţiei transporturilor de valori ale acestei instituţii bancare. Jandarmeria Română asigura până în prezent paza şi protecţia sediului central şi a 173 de sucursale şi filiale cu peste 1200 de jandarmi. […]

Paza şi protecţia sediilor Băncii Comerciale Române, precum şi a transporturilor de valori ale acestei instituţii, începând cu 01.02.2008, vor fi asigurate de către o societate privată de pază. »

Punem pariu că anul ăsta se va sparge un sediu BCR? Cu firmele astea private de pază… noi să fim sănătoşi!

6 thoughts on “BCR nu mai vrea jandarmii”

  1. Pe langa spargerile pe care le previzionezi, ce m-as bucura!!!, privatii astia vor cere si mai multi bani, pe servicii mai proaste. Are banca bani, pe-ai nostri!!

  2. Eu le-as face astora de-si lasa papucii la intrare o figura intr-o buna zi ( am vazut scari intregi de bloc pe unde oamenii au obiceiul asta ) : le-as fura papucii tuturor intr-o noapte:))

  3. poate ca nu sunt multumiti de calitatea serviciilor pe care le presteaza jandarmii. politistii si jandarmii de la noi nu sunt deloc impunatori (a se observa reactiile lor la meciurile de fotbal cu probleme)

    SPIR-ul da, are profesionisti, oameni foarte bine pregatiti. jandarmii, in marea lor majoritate, sunt doar putin mai bine pregatiti dpdv fizic decat politistii comunitari

  4. nu poti compara gardienii publici – transformati peste noapte in pulitie comunitara – cu jandarmii… la jandarmi exista un pic de spirit militaresc, lucru absolutamente absent la cacatii de gardieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.