Pe tocuri. Punct ro

Acum vreo doi ani, la parterul blocului meu s-au mutat nişte ţigani. Nu sunt rromi, sunt ţigani. Da’ sunt spălaţi, iar femeia în permanenţă pune rufele la uscat pe sârma din spatele blocului. Asta înseamnă că, în ciuda acestei „apucături de şatră”, spală hainele destul de des.
În afara zilelor de vară când stau cu toţii pe ţeava de gaz de lângă bloc şi mănâncă seminţe, iar din casă se aud manele, oamenii sunt paşnici.
Am observat că îşi mai lasă în faţa uşii de la intrare şlapi sau papuci de casă, dar astăzi am văzut ceva şi mai tare. Cum ar veni, mult prea tare ca să nu scriu pe blog: una dintre fete luase ceva de pe sârma de afară, cel mai probabil un covor sau o carpetă, şi ducea acel ceva în casă. Şi era încălţată cu nişte pantofi exact ca ăştia de mai jos, culoarea magenta. Deci pantofi cu toc!
Să mai zică cineva că ţigăncile nu-s elegante şi la coada vacii, dom’le!
Pentru răutăcioşi: da, xenofobia se ia pe cale sexuală!

shoes

4 thoughts on “Pe tocuri. Punct ro”

  1. eh , aparentele inseala , am intalnit doamne care in loc sa aiba asemena pantofi au purtat galosi la te miri ce intrunire festiva… si atunci cine e mai bou(vaca)? tiganca simpla care e doamna in spatele blocului sau doamna complicata care e in lumea mondena?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.