BCR Sperante: Ionut Cibotariu

Daca va mai amintiti, in urma cu doi ani l-am infiat [virtual], in cadrul campaniei BCR Sperante, pe un tanar de 14 ani, Florin Corpodean. Florin era o tanara speranta a muzicii romanesti, iar BCR i-a oferit sansa de a inregistra o melodie pentru CD-ul pe care l-a lansat.

Maine are loc Gala BCR Sperante 2011, iar eu il sustin pe Ionut Cibotariu.

Programul BCR Sperante cuprinde 12 tineri talentati din punct de vedere muzical. Scopul sau este de a-i ajuta pe copii sa treaca peste obstacolele de natura financiara si sa-si construiasca o cariera in muzica. Asadar, luni, 19 decembrie, de la ora 19, la Opera Nationala Romana din Bucuresti, are loc Gala BCR Sperante, unde vor canta toti cei 12 copii.

Ionut Cibotariu are 17 ani si canta la pian.

Talentatul tanar din Roman a castigat Marele Premiu la Concursul George Georgescu, din Tulcea, in luna mai, iar printre alte premii importante se numara si premiul I la Olimpiada Nationala de Muzica si Premiul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania pentru cea mai buna interpretare a unei lucrari romanesti. Ionut locuieste in Bucuresti si invata la Liceul de Muzica George Enescu si isi doreste sa cante alaturi de o orchestra.

Eu sper ca Ionut va reusi sa-i impresioneze pe cei care vor fi prezenti la Gala BCR Sperante asa cum a facut-o talentatul personaj 1900 din filmul „La leggenda del pianista sull’oceano” / „The Legend of 1900”.

1 thought on “BCR Sperante: Ionut Cibotariu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.