BenQ V2420H, un monitor de care o să-mi fie dor. Pam pam!

Au trecut deja câteva săptămâni de când m-am „despărțit” de monitorul BenQ V2420H pe care l-am primit spre testare de la BenQ. Da, mi-au trebuit câteva zile ca să-mi revin… pentru că monitorul este atât de grozav. Și gândiți-vă că eu am acasă tot un BenQ – un model foarte OK [Senseye FP202W], care nu mi-a făcut niciodată probleme și care are un display destul de generos: 51 de centimetri, cel mai mare  monitor pe care l-am avut până acum [dacă ne referim la volum, am avut unul și mai mare, cam cât un frigider mai mic așa, dar ăla era un CRT Compaq la mâna a doua sau chiar a treia, pe care l-am iubit până când s-a cam stricat].

Dar să revenim la V2420H: este cel mai subțire monitor LED cu diagonala de 24 de inch [61 de centimetri], are rata contrastului dinamic de 10.000.000:1 și-mi place că nu consumă mult curent, deci ține la buzunarul proprietarului său: V2420H consumă doar 30 W în lucru și doar 17 W în modul Eco.

Când l-am primit, mă așteptam să vină într-o cutie uriașă și să-mi fie foarte greu să îl duc sus; când colo, cântărește doar 3,85 kg! Este foarte subțire, arată foarte bine și își face treaba așa cum mă așteptam de la un monitor BenQ. Acesta este, în mod cert, viitorul meu monitor, atunci când voi considera că actualul nu mai face față sau, mă rog, când mi-l voi permite.

BenQ V2420H costă acum 1.150 de lei, iar dacă vreți să-l cumpărați de la eMAG, puteți primi înapoi diferența de 5% rezultată din creșterea TVA-ului. Pentru asta, trebuie să completați formularul prin care solicitați diferența de  TVA de 5% cu datele facturii plătite, urmând să primiți pe loc un voucher de cumpărături egal cu 5 la sută din valoarea achizițiilor făcute. Voucherele sunt transmisibile și pot fi folosite oricând în următoarele șase luni de la emitere, se pot cumula, singura condiție este să fie folosite într-o comandă viitoare de cel putin 300 de lei.

4 thoughts on “BenQ V2420H, un monitor de care o să-mi fie dor. Pam pam!”

    1. Pixelmixer, încearcă să nu foloseşti cuvinte urâte. Şi uită-te la preţul monitorului pe care l-am avut eu vs. preţul monitorului recomandat de tine. Sunt din lumi diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.