Bijucăria săptămânii II: Soapylicious

Chiar dacă mai târziu, nu am uitat să vă recomand chestia handmade a săptămânii. Mi-au plăcut foarte mult săpunurile „dulci” făcute de Iren de la Iren Atelier.

Habar n-am cât costă unul, dar ştiu că mi-ar plăcea să schimb săpunurile din comerţ, oricât ar fi ele de bune şi de frumos mirositoare, cu unul organic, făcut de mână. Am mai avut săpunuri de-astea şi sunt atât de preţioase încât aproape că-mi părea rău să le folosesc.

Dacă aţi trăit măcar şapte ani pe vremea comunismului, ca mine, înseamnă că ştiţi cât de urât miroseau săpunurile pe care le găseam atunci în comerţ şi cum orice săpun fain, adus „de-afară”, ajungea în dulap, ca să parfumeze hainele. Nu, pe atunci nu aveam nici detergenţi parfumaţi şi nici balsamuri pentru rufe.

7 thoughts on “Bijucăria săptămânii II: Soapylicious”

 1. Vai, cat de bine arata!

  Desi nu cred ca o sa-mi iau prea curand – la capitolele sapun si gel de dus am mereu rezerve impresionante… toate cu arome delicioase (fructate, de ciocolata sau de vanilie).

   1. Nici eu nu mai ştiam cum am ajuns pe blogul tău, dar m-ai lămurit tu acum: am ajuns dând click pe link, atunci când mi-ai lăsat comentarii.
    :) Deci acum mai ştiu două bloggeriţe născute în 9 octombrie: Iren şi Tomata! Yupii!

 2. Mmm. Daca nu as sti ce sunt probabil as incerca sa musc din ele la cum arata :)). Am cumparat si eu 3 sapunuri la fel ca astea si pot sa spun ca sunt superbe. Am unul de lamaie care are un parfum foarte frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.