Bijucăria săptămânii VI: ochelari „cu somn”, pentru somn, de la Peticel

Pe ăştia nu-i recomand doar pentru că sunt foarte simpatici, ci şi pentru că de câteva luni buni am cumpărat şi eu două perechi de „ochelari cu somn”, una pentru mine şi una pentru Sebi, şi-s foarte mulţumită de ceea ce am primit.

Ştiu că ochelarii de somn nu sunt bijuterii, dar dacă am început recomandările de lucruri făcute de mână sub titlul de „Bijucării”, voi continua să le spun aşa chiar dacă nu recomand numai cercei, pandantive, inele şi altele asemenea. 

Am rugat-o pe Peticel să mi-i personalizeze şi a făcut exact ceea ce i-am cerut. Pe ai mei a desenat o cană cu cafea aburindă şi a scris „Unde-i cafeaua mea?”, iar pe ai lui Sebi a desenat smiley-face-ul pe care şi l-a tatuat pe braţe şi a scris: „Eu nu visez urât. Eu sunt Vis Urât!”. Rezultatul îl vedeţi mai jos.

Şi dacă aveţi o idee de ochelari personalizaţi, vă recomand să apelaţi cu încredere la domnişoara Peticel. O să fiţi mulţumiţi de rezultat.

 

4 thoughts on “Bijucăria săptămânii VI: ochelari „cu somn”, pentru somn, de la Peticel”

  1. Fain.Am „imprumutat” si eu de la nevasta-mea acu un an o pereche ce o castigase pe ceva site „muieresc” si pot sa zic ca si-au facut efectul:)).Oricum astea is misto ca design,ale ei erau maronii cu ceva flocirele,pardon floricele.

  2. Chiar aseara ma gandeam de unde as putea sa-i cumpar prietenului meu niste ochelari de somn. Faptul ca pot fi personalizati, ma bucura enorm. thanks!

  3. Nu da cu pietre, dar la ce-s buni? Doar sa-ti tina ochii inchisi?
    O personalizare faina ar fi cu niste ochi mari, ca si cum ai fi treaza. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.