Billa – de ce îmi place şi de ce nu

Supermarket-ul Billa, dacă se mai întreabă cineva.
Îmi place pentru că întotdeauna au produse aflate în promoţii şi te poţi alege cu prostioare gen cutii metalice, jucării etc. Îmi place că au o gamă variată de produse şi preţuri destul de bune.
Nu îmi place pentru că, acum câteva luni, o vită m-a ignorat cu graţie timp de cinci-zece minute, servindu-i pe toţi cei aflaţi în faţa, jurul şi spatele meu, mai puţin pe mine. De atunci nu am mai călcat pe acolo, până azi.
Azi am ajuns la concluzia că Billa vrea ca eu să slăbesc. Căutam unt de arahide, iar o angajată călare pe-un „tractor” mi-a dat târcoale cu maşinăria până cân am plecat de acolo. Untul de arahide nu l-am mai găsit. Billa vrea ca eu să slăbesc! Iupii!
Nu-mi mai place că magazinul din Deva e amplasat la mama dracu’, pe lângă gară. Iar să pleci de-acolo, pe jos, cu plasele pline nu e tocmai amuzant. Dar eu n-am cumpărat mai nimic, pentru că nu m-au lăsat.

Dacă tot vorbim despre supermarket-uri, mâine, magazinele Artima din Deva şi din Petroşani se transformă Carrefour Express. Nu ştiu când se va face „tranziţia”, pentru că e ora 19 şi Artima e deschisă, sigla e încă sus… să stau la „pândă” la noapte? Neah…

10 thoughts on “Billa – de ce îmi place şi de ce nu”

 1. :)) ce coincidenta, si eu am injurat-o (in gand, bineinteles) pe una ce se plimba cu „tractorul” prin Billa acum doua zile, in Timisoara…nu avea pic de bun simt si, asa cum spui si tu, atata s-a invartit pe langa mine pana am plecat de-acolo de frica sa nu ma „stearga” cumva :)

 2. prefer sa cumpar de la billa decat de la metro, carrefour, selgros si alte hypermarketuri din cauza ca:
  -pot sa cumpar pe bonuri de masa
  -magazinul are o suprafata mai mica
  -cariucioarele sunt cat de cat normale, nu imping o monstruozitate ca la metro de exemplu
  -nu e departe de oras
  am fost la carrefour sa vad si eu ce e pe acolo si am crezut ca`mi pica cerul in cap, deja magazinele astea au devenit mult prea mari, in 10 min am iesit de acolo si nici nu ma mai intorc, m`am simtit ca in hypermarketul din comedia „idiocracy”, cu rafturi de produse pana la tavan.

 3. In Oradea nu gasesti unt de arahide la Real, Artima, Pic sau 3G (supermarket local). Am gasit in Selgros si cam atat.
  That reminds me, I have to go to Selgros anytime soon. We’re out of peanut butter! :P

 4. mie imi place la billa ca aveau niste chestii de pus pe gratar gata preparate cu tot cu mirodenii – yummy … mi se face foame si imi ploua in gura …

 5. Mhda.Si in Severin Artima s-a transformat in Carrefour.E cam aceasi Marie cu alta palarie.
  Gasesti si alte produse pe care in Artima nu le gaseai dar unele..Ciu ciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.