Buletin nou

10 ani am tras de bucata de asta de plastic, care a fost cu mine cât nu a fost nici un alt obiect. Am schimbat ochelari, telefoane (oioioi! Și câte telefoane!), încălțăminte, camere foto, genți, prieteni, job-uri, familia mea a trecut prin trei mașini – cartea de identitate a fost mereu în portmoneul meu, și ăla schimbat de nenumărate ori. 

Cine a mai stat lângă mine atâta timp? FAMILIA. Sebi*, ai mei, celelalte rude care nu ne-au părăsit.

Schimbarea buletinului poate fi un moment de bilanț: cine îți mai stă alături atâția ani?

*Din „vina” lui Sei am schimbat buletinul, acum 10 ani jumate.

P.S. În poză se poate vedea cum arătam în ziua când am schimbat buletinul; dacă vreodată ajungeți să îl vedeți, să aveți în vedere faptul că la SPCLEP era un neon care nu m-a avantajat deloc. Da’ DELOC! 😒

1 thought on “Buletin nou”

  1. Si eu am schimbat buletinul, tot luna asta. Dupa 8 ani, tho. Actualul are valabilitate 10 ani.
    Speram sa nu mai fie nevoie sa imi acopar mecla de pe buletin si sa ma uit si eu, pentru urmatorii 10 ani, cu mandrie la poza mea. Nici de data asta n-a fost sa fie.
    Tanti de-acolo mi-a facut poza cu blitz+ zoom si am iesit cu o mecla sinistra, mai ales ca inceram sa zambesc putin, in clipa in care a apasat pe „tragaci”. Plus ca nu am apucat sa imi aranjez parul si am iesit cu el lins, drept urmare, fata mea arata ca un balon umflat.
    Asadar: Cu niste ochi beliti si un zambet creepy, zici ca sunt Chucky si urmeaza sa omor pe cineva. Comparand cu vechea poza, unde aratam ca o drogata, o prefer pe aia.

    Mai am o prietena care, a iesit foarte grasa in poza din buletin (mama lui de blitz). Si de cate ori merge undeva si are nevoie sa prezinte buletinul, i se zice ca trebuie sa il schimbe, ca nu MAI arata la fel :)))).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.