Bullshit, marcă proprie Kaufland

Cei de la Kaufland dau o mu un sex oral companiei Coca-Cola, pentru că n-a vrut să le vândă Cola la 2 litri la preţul pe care l-au cerut ei.

S-a reţinut, da? Noi vrem să vă oferim preţuri mici, dar răii de la Coca-Cola nu vor să vă ajute şi deci am ales să nu vă mai oferim sucurile lor. Siiigur că da!

19 thoughts on “Bullshit, marcă proprie Kaufland”

 1. este o problema aparuta de cateva luni,pe piata,intre pepsi si cola. sunt locuri unde s-a sters orice urma de comercializare a lui pepsi si altele unde nu exista „picior” de cola. cine ma poate lamuri si pe mine,dau un tzuc mare. tare ma indoiesc eu ca problema e legata de pretul de achizitie. intr-adevar e bullshit faza cu pretul. de cand ii pasa unui retailer de clientii lui? sa fim seriosi. profitul e pe primul loc. atat timp cat kauflandul imi vinde carne stricata ce pute de nici catelul din curte nu o mananca,sa isi tina gura ca par si mai penibili-grija lor pentru consumator= my ass. eu ador sa le fac reclamatii,acolo la zidul plangerii,la intrare si s ale raspund zambind dragalas, ca sunt dezamagita de serviciile oferite-de cate ori ma intreaba tantitza aia la casa

 2. in Cipru nici nu exista coca cola la 2l ci doar la 1,5 litri si 0.5…
  sa nu mai zic, coca cola la 2 litri juma (ce apromotionala de paste si de craciun) e atat de diluata incat n-o poti bea.

 3. un lucru e clar: mesajul e ptr prosti si pentru fanaticii kaufland:D; eu trec mai des prin carfur, desi ma intersectez si cu kauf de 1-2 ori pe luna, maxim. din partea mea, sa vi le dea la pretul mare, dar sa vi-l dea :D

 4. @Mihaela: Nu stiu cum este la marketuri, dar la terase atat firmele de sucuri, cat si cele de bere ofera diferite beneficii (umbrela, mobilier de bar/terasa, sau chiar bani) celor care fac exclusivitate cu ei.

  @Denisa: Mie mi se pare ca s-au faultat si pe ei la faza asta; bautorii de cola vor fi sigur dezamagiti.

 5. hahaha …ce lame mi se pare. cred ca aspectul negativ ii asupra companiei kaufland decat pe coca cola. daca era cu 30 de bani mai mult eu nu ma suparam si tot cumparam cola, oricum nu stiu care e pretul pentru cola 2 l, pentru ca difera de la magazin la magazin.

 6. nu beau coca cola (nici alta bautura carbogazoasa), dar nu mi se pare corect ca cineva sa hotarasca in locul meu.daca sunt amatoare de cola, o cumpar indiferent cu cat a crescut pretul.ideea e sa decid eu daca cresterea pretului imi influenteaza cumparatura.e o prostie cu „iubirea” asta falsa fata de client.in fond si la urma urmei, e vorba de bani.

 7. cola pepsi sun gold sau san tera acelasi kkt.Ai de unde alege,oricum aia de la cola in frunte cu merchandeiseri sunt niste obositi.eu lucrez la KFL si stiu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.