Ca să fii interesant pentru Industrie, trebuie să fii defect

Am avut cândva ocazia să particip la o prezentare de produse scumpe pentru îngrijirea pielii. Eram acolo în calitate de observator, dar am fost prezentată ca bloggeriță, iar francezul care ținuse prezentarea m-a luat apoi deoparte încercând să îmi vândă o cremă (sau mai multe) pentru pielea pătată sau iritată, naiba mai știe.

Văd că aveți o problemă cu tenul, zice.

Nu consider că este o problemă atât de gravă, îi răspund.

Fără să mai piardă o secundă cu mine, mi-a întors spatele în timp ce îmi spunea că atunci nu avem despre ce să discutăm. Eu eram acolo ca să scriu despre acele produse, la modul general, asta dacă aș fi aflat ceva interesant. Pentru monsieur, dacă nu eram dispusă să cumpăr, nu prezentam interes.

Greșeala principală a aparținut gazdei, care nu ne-a prezentat cum ar fi trebuit, dar nici cu domnul nu mi-e rușine.

Mi-aduc aminte de mitocan când mi se mai înroșește acea parte a obrazului, mereu aceeași, în general când e frig afară. Când se va termina nebunia asta de pandemie, presupunând că se va și termina la un moment dat, voi merge la un dermatolog, pentru că eu cred în tratarea cauzelor și nu a efectului.

Mulți ani am consumat lactate și pastile de lactază, pentru a contracara efectele intoleranței la lactoză, dar până la urmă am realizat că trebuie să renunț complet la lactate ca să îmi fie bine, nu să înghit constant pastile care mă ajută să nu îmi mai fie rău. La fel și cu glutenul care îmi provoacă inflamații.

Sunt boli cronice pentru care ești nevoit să iei tratament, dar acolo unde poți elimina cauza problemei, e de preferat să faci asta decât, să zicem, să dai sute de lei pe creme care îți ameliorează starea, dar problema revine.

Și e normal pentru un vânzător să își dorească să ai probleme pe care doar le ameliorezi cu cremele lui decât să te trimită la medic și să îți rezolvi problema definitiv. Doamne ferește!

Nu suntem buni dacă nu consumăm. Trebuie să fim defecți, ca să aibă produsele ce repara. Un ten cu probleme, buze prea palide, ochi prea mici, păr prea șaten, organism prea nesănătos, respirație grea, nas înfundat, tuse productivă, dureri de picioare, espumisan, fasconal, parusan, ibusinus, orice cu apă micelară!

Nu contează ce crezi tu că ai, Industria îți spune ce îți trebuie ca să te simți mai bine pentru o vreme, după care te întorci la Ea, că are un produs Forte, care e mult îmbunătățit!

Opriți nebunia.

A reapărut pata, mi-am adus aminte de francezul care voia să îmi vândă iluzii la suprapreț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.