Cadouri de lux pentru un destinatar surpriză şi-un concurs

Ştiu pe cineva care are foarte multe bijuterii – multe făcute chiar de ea -, bijuterii care stau împrăştiate prin tot felul de cutii din carton ori din metal plus o cutie mică de bijuterii. Sunt atât de multe, încât numai o cutie foarte mare le-ar putea cuprinde pe toate.

Şi mai ştiu pe cineva care niciodată nu găseşte locul tuturor inelelor pe care le are. Pe degete nu încap toate, plus că unele inele sunt mai elegante şi nu se potrivesc chiar la orice ţinută, aşa că i-ar plăcea să se inventeze un suport special pentru inele.

Mai ştiu pe cineva care are un portmoneu mare cât toate zilele, în care poţi găsi la orice oră o pilă pentru unghii, bonuri de cumpărături şi chitanţe vechi de o lună, bani mărunţi, fise pentru coşurile de la supermarket, pixuri, carte de identintate, permis de conducere, vreo carduri bancare , alte patru sau cinci carduri de fidelitate, una sau două perechi de cercei şi măcar un stick de memorie, dacă nu mai multe. Câte dintre ele credeţi că-i sunt absolut necesare? În afară de acte şi carduri, banii sunt singurii pe care-i foloseşte cu adevărat… când îi are. În rest, persoana asta nu face decât să care după ea lucruri aproape inutile, pe care nu le poate lăsa acasă pentru că e din Ardeal şi în Ardeal, când ai treabă la primărie iei şi toporu’ cu tine, că „poate-ţi trăbă”. Aşa şi ea: cară toate prostiile, poate o să aibă vreodată nevoie de ele.

Cred că v-aţi dat seama că acea persoană sunt eu. Oricât mi-aş propune să reduc numărul de obiecte pe care le deţin, găsesc mereu câte ceva de care nu mă pot despărţi. Bine, nu spun că îmi sunt absolut necesare şi că dacă aş pleca pe o insulă pustie ar fi musai să le iau pe toate cu mine, doar că m-am obişnuit aşa şi parcă mi-ar plăcea să îmi fac viaţa mai uşoară. 

Şi acum să vă spun cum mi-ar putea reuşi figura asta. Cred că bijuteriile mele ar sta foarte bine în caseta asta uriaşă.

Şi inelelor le-ar sta bine pe un suport special creat pentru ele. Nu mă pot hotărî dacă-mi place mai mult cel în formă de peşte sau şoricelul.

Nu în cele din urmă, portmoneului meu uriaş i-ar putea lua locul acest port card din piele elegant, care m-ar obliga să nu mai car după mine toate bonurile primite în ultima lună şi nici pixuri, cercei ori bani mărunţi, ci doar strictul necesar.

Am descoperit toate aceste produse căutând cadouri pentru femei şi mai ales cadouri pentru bărbaţi, pentru că v-am spus că octombrie e luna mea, dar nu e doar a mea – am mulţi sărbătoriţi pe care trebuie să-i surprind. Nu căutam neapărat cadouri de lux, dar am dat peste site-ul ilux.ro, unde se găsesc şi cadouri la preţuri rezonabile. Adică nu toate preţurile sunt „de lux”.

Se pare că site-ul a fost relansat, ocazie cu care pe blog este anunţat un concurs cu un premiu tentant – un glob pământesc-bar. Adică un minibar în forma unui glob pământesc, numai bun atunci când visezi la concediu şi de necaz îţi mai torni un păhărel de whiskey.

Dacă aveţi un blog şi vreţi să participaţi la concurs, faceţi ce-am făcut şi eu: concepeţi un scenariu, pe baza unui produs pe care îl alegeţi de pe site-ul ilux.ro, scenariu în care să daţi un exemplu de produs – cum l-aţi oferi, cui l-aţi oferi, cum aţi surprinde un sărbătorit cu produsul respectiv, ce surpriză i-aţi organiza.

Dacă nu aveţi blog şi vreţi să participaţi la concurs, scrieţi într-un comentariu pe blogul ilux micul scenariu în care să descrieţi oferirea unui cadou ales de pe site.

Scenariul trebuie să fie creativ şi original. Câştigătorul va fi anunţat iniţial pe pagina iLUX de Facebook şi apoi pe blogul lor.

3 thoughts on “Cadouri de lux pentru un destinatar surpriză şi-un concurs”

 1. Dragut siteul, merita explorat…si eu am un octombrie cu cadouri (dar doar de dat).

  PS: vezi ca linkul … are un spatiu in plus, si nu merge deschis

  Merci, am editat.

 2. As avea si eu nevoie de o asemenea caseta, mai ales ca in ultima saptamana mi-am facut de lucru si am confectionat o multime de brose, cercelusi si alte nimicuri pentru doamne.
  Sa vedem cine se ofera sa imi ofere cadou caseta asta dragalasa. :))

 3. Daca vrei o cutie de bijuterii la fel de frumoasa, eu zic ca o poti achizitiona si din alte locuri la un pret interesant, mai exact 40 de lei, de la Lidl.
  Calitatea nu mi-a venit sa cred ca e aceeasi, doar culoarea e diferita si vine cu o cutiuta de bijuterii mica, de voiaj :)
  Eu am primit-o de Craciun si apoi i-au facut reducere prin vara.
  Nu stiu daca mai au, dar merita intrebat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.