Un loc surprinzător din Hunedoara: 4 Colțuri

Pizzeria 4 Colțuri e cunoscută printre hunedoreni pentru, evident, pizza, dar și pentru pastele pe care le servește. Eu aici am descoperit pastele cu sos alb, plăcere pe care am desăvârșit-o în altă parte, mai precis la Pizzeria Napoli, tot din Hunedoara. 

Ce nu am știut eu este că de la o vreme, în curtea pizzeriei, unde vara e o terasă foarte mare, s-a întâmplat o extindere a restaurantului. E vorba de o încăpere separată de restaurantul „de la drum”, la care se ajunge prin curte. Probabil că vara e parte din terasă, iar acum, că am trecut în sezonul rece, este închisă și urmează să fie încălzită. Nu știu, voi afla.

Las pozele să vorbească pentru acest local. Eu, când am ajuns acolo, m-am simțit de parcă aș fi pășit direct în vestul Europei. Pe cuvânt, e un loc superb, decorat cu mult (bun) gust, în culori pastelate, cu mult lemn.

Pozele le-am făcut într-o zi ploioasă, mohorâtă. Am ajuns acolo cu proiectul lui Traian Urieș, Turistul Rătăcit, făcând pe turista în propriu-mi oraș. Cum proiectul presupune ieșiri săptămânale la fotografiat, am încredere că voi mai găsi multe locuri faine în orașul meu, așa că dacă sunteți curioși, urmăriți-mă (online, people, don’t be weird!). :)

4 colturi hunedoara 02

4 colturi hunedoara 03

4 colturi hunedoara 04

4 colturi hunedoara 05

4 colturi hunedoara 06

4 colturi hunedoara 07

4 colturi hunedoara 08

4 colturi hunedoara 09

4 colturi hunedoara 10

4 colturi hunedoara 11

9 thoughts on “Un loc surprinzător din Hunedoara: 4 Colțuri”

  1. mai bine pozai mancarea, mobilierul nu face pofta. e decorat foarte auster.
    de cand cu blogul lui adi hadean, fac pizza acasa, cuptorul electric e puternic si pot coace o pizza delicioasa in 7 minute :>

  2. Pizza 4 colturi se numeste?
    In Arad exista de cel putin 15 ani Pizza 5 colturi. Denumirea vine de la locatia primului local deschis de ei (acum au 3), care era intr-o intersectie a 5 strazi.

  3. Hai ca mi-ai facut pofta de paste! Eu caut de obicei locurile de „bun simt” adica: mancare buna, atmosfera placuta, serviciu impecabil ca deh..esti client. Toate acestea laolalta fac din acel local unul de suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.