Când ambalajul „bate” conţinutul

Am mai spus că-mi plac obiectele frumos ambalate. Într-o vreme urmăream cu interes un blog despre designul de ambalaj, nu ştiu ce s-a întâmplat [mint! Ştiu ce s-a întâmplat: nu mai am Google Reader şi nu sunt în stare să mai urmăresc sutele de bloguri pe care le urmăream înainte :( ], dar în ultima vreme nu am mai stat cu ochii pe noutăţi. Oricum, ideea e că îmi plac la nebunie ambalajele moderne, simple, unde se vede mai mult mâna designer-ului şi mai puţin ochiul critic al clientului.

De multe ori am cumpărat bomboane sau diverse alte chestii nu pentru conţinut, ci pentru ambalaj – în general, e vorba despre cutii din plastic dar mai ales din metal, pe care le-am adunat deja într-o colecţie destul de măricică. Nu le ţin doar de dragul de a mă uita la ele, le refolosesc.

De Crăciun am primit mai multe cadouri de la diverse firme sau agenţii cu care am colaborat de-a lungul timpului. Am rămas datoare cu mulţumirile pentru toate acele cadouri, dar o să mă revanşez eu într-o bună zi. Ce voiam să vă spun este că de la cineva am primit un coş cadou, eu şi Sebi, împreună, ca familie de bloggeri. Pfuai, cât de tare m-am bucurat! În primul rând, pentru că Sebi ştie să se bucure de conţinut dar nu e deloc egoist; nici nu mi l-aş fi închipuit savurând o cutiuţă de Macarons, aşa că toate bunătăţile mi-au revenit mie. În al doilea rând, pentru că mi-a rămas coşul. Şi acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu o cutie din lemn şi cu alte cadouri pe care le-am primit de-a lungul timpului. El se bucură de gest, eu primesc dulciurile şi… tot mie îmi rămâne şi cutia sau coşul.

Am mai scris despre cadouri. E important să ne gândim din timp la cadourile pe care urmează să le oferim; credeţi că e prea devreme pentru cadourile pentru Paşte sau Crăciun? Eu sunt convinsă că firmele îşi pregătesc deja bugetul şi negociază cele mai avantajoase preţuri pentru cadourile pe care le vor oferi colaboratorilor până la sfârşitul anului. Ştiu din experienţă că mărţişoarele se pregătesc încă din decembrie, aşa că nu-i niciodată prea devreme.

Şi da, mi-ar plăcea să primesc un coş cum e cel din imagine [nu e nici un apropo, mai e până la ziua mea, dar e bine să ştiţi de pe acum!]. Whiskey, ciocolată, buline verzi şi un coş care-ţi rămâne – ce poţi cere mai mult?

Articol sponsorizat de site-ul pe care puteţi găsi câteva idei faine de cadouri business. Poza am luat-o de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.