Candidaţii pătaţi din judeţul Hunedoara

Caţavencu a publicat lista candidaţilor „pătaţi” din judeţul Hunedoara. Sunt mai puţini decât în alte judeţe, dar sunt „ai noştri” şi lumea trebuie să ştie:
Tiberiu-Ioan Balint (PNL)

S-a aflat în conflict de interese: consilier judeţean şi, totodată, director al Registrului Auto Român (RAR) din judeţul Hunedoara, a fost şi preşedinte al CA al Apaserv, societate aflată în subordinea Consiliului Local Deva; în aceste condiţii, firmele în care Balint este administrator sau acţionar au cîştigat contracte cu mai multe primării din judeţ. Balint putea cunoaşte bugetele primăriilor înainte de licitaţii şi putea, totodată, influenţa dirijarea fondurilor către comune, fonduri din care, o parte, s-a întors la firmele lui.

Mihail Nicolae Rudeanu (PSD+PC)

Fost subprefect al judeţului Hunedoara, fost preşedinte al CJ Hunedoara; a fost implicat într-un scandal de corupţie în legătură cu ajutorul dat la primirea finanţării pentru amenajarea unui drum judeţean; Consiliul Superior al Magistraturii a impus redeschiderea unui dosar penal de corupţie care fusese închis (abuziv) de un procuror local; în dosar a fost investigat ca făptaş şi M. N. Rudeanu.

Ioan Timiş (PNL)

Migrator: înainte de a deveni membru PNL, a trecut prin FSN, PD, ApR si PSD.

Cornel Cristian Resmeriţă (PSD+PC)

A contribuit la extinderea migraţiunii de la cea politică la cea geografică: Primăria Lupeni, în care el este consilier, iar tatăl – Cornel Resmeriţă – primar, a organizat un program de vizite din bani publici extrem de ambiţios: SUA, Austria, Portugalia, Spania, Andorra, Danemarca, Norvegia, Suedia, Ungaria, Germania, Franţa, Elveţia, Cehia.

Acum ştiţi cu cine să nu votaţi.

7 thoughts on “Candidaţii pătaţi din judeţul Hunedoara”

  1. Foarte buna analiza aceasta a Agentiei de Monitorizare a Presei si a Asociatiei Pro Democratia. Sa vedem si noi pe cine votam, cine ne iasa in fata cu mana plina de daruri, acum inainte de alegeri, iar dupa, vai de capul lor si de al nostru si mai rau. Excelent. Mai pune asa ceva.

  2. la noi în raion au găsit numai unu şi cică e bai că a umblat de la ţărănişti la pedelişti, după ce o vreme a stat independent. pe ăla care a fost pe rând ţărănist, liberal, pedelist, iar acum candidează la cei trei trandafiri nu l-au văzut. după părerea mea e o analiza o ţâră cam politică.

  3. Stai să vezi cu cine se laudă PNL la Buzău. La senator l-a băgat pe un ex-independent care a ratat fotoliul de primar, iar la deputăţie un fost pedelist care a ratat, şi el, fotoliul de primar. Concluzie? Dragoste mare între partide la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.