11 thoughts on “Car Police Tuning”

  1. Faci reclama mascata PLD-ului :D, l-am primit si eu ieri, dar dupa o analiza a domeniului, firmei, srverului s-a dedus ca e „viralul” PLD-ului

  2. asta e masina lui Cristian Popescu Tudor?…
    mda, mare tun s-au gandit baietii sa dea, ce si-au zis, pai si asa vin alegerile, lumea se concentreaza in alta parte, acum e momentul…dar…n-a fost. Acum sunt curios daca din cei 17 sau cati au fost gasiti vinovati inn prima faza o sa pateasca vreo unul altceva decat „sanctiuni” de genul 10% din salar pe 3 luni…

  3. Bogdan Pantoc: eu nu am stat să fac nici o analiză a „domeniului, firmei, serverului”, mie mi-a plăcut ideea şi am pus link-ul pe blog. Acu’… dacă se întâmplă să fie un viral iniţiat de PDL, ce să zic? Bravo lor!
    Dacă m-am supărat pe un nene care lucra pentru ei şi nu-mi mai prea place portocaliul de atunci, nu înseamnă că nu pot să apreciez o idee mişto.

  4. Foarte interesant dar daca ma uit mai atent la loganu asta ( ca nu pot sa spun masina asta ) stau si ma intreb unde-i tuning-ul ca in afara de cateva dungi nu vad nimic in plus.

  5. @winnie – Tunning-ul e la misto. Toata treaba este un fel de pamflet pe roti la adresa faptului ca Politia isi dorea sa cumpere masini Logan, in valoare de 70.000 euro bucata. Acum ai inteles, sau tot greu iti este?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.