„Casa casei taaleee”

ambientAm fost, săptămâna trecută, la magazinul Ambient din Deva, în căutare de una-alta. [Chiar când îi spuneam lu’ tata că vreau să văd dacă la Ambient găsesc plăci din  polistiren la bucată, nu la grămadă, din TV se aude: „Mai bine vino la Praktiker!”]

Cred că am stat două ore în magazin, iar în tot acest timp, am auzit de peste o sută de ori jingle-ul „Ambient – Casa casei taaleee!”. Nu pot să nu mă întreb cum rezistă angajaţii Ambient câte opt ore sau mai mult cu melodia asta urlându-le în cap. Eu aş lua-o razna!

Şi sunt convinsă că nu sunt singurii angajaţi care sunt nevoiţi să asculte jingle-uri, reclame, melodii spălătoare de creier, numai că în Real, Kaufland sau Carrefour se aud doar vocile feminine care îi îndeamnă pe clienţi să cumpere tăt-tăt-tăt. În Cora n-am mai fost de mult, şi acolo cânta melodia aia tâmpită [„Ştii de ce reviiiii la Coraaa”]. La bieţii angajaţi chiar nu se gândeşte nimeni? Sau reuşesc, cumva, să „blocheze” melodioarele alea tâmpite?

Sursa foto

5 thoughts on “„Casa casei taaleee””

  1. la Praktiker am stat ultima data mai mult de 20 de minute pana cineva competent de raionul respectiv, (mochete) a dorit sa ne bage in seama.

  2. In timp ajungi sa le ignori… e la fel ca si cu cei care stau langa o linie de cale ferata si dorm tun desi tu daca mergi in vizita la ei sari in sus de fiecare data cand trece trenul :)

  3. Am fost recent intr-un mall in Bucuresti si era un magazin unde vindeau aparate de fitness si era pus la fel tot timpul un spot de 1 minut, doua cu niste fete care pe o muzica cat se poate de stupida, gen Barbie faceau aerobic asi se repeta incontinuu pe tv-urile din magazin. Oribil!!!

  4. Eu am nenorocul sa stau intr-un camin studentesc (pana aci numa` noroc) care da inspre un carrefour nesuferit care tine mortis sa aiba difuzoare si in exterior, sa aud eu de la 7 dimineata la 12 seara tot ce misca. sa zicem ca nu stau mereu atat in camera, dar in weekend? chiar nu-i corect, nu stiu ce le trebuie difuzoare in exterior. oare e legal? linistea publica nu conteaza daca-i vorba de studenti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.