Arsenal Park Transilvania, 1 mai 2010

A fost pentru prima dată când am putut admira frumusețea acestui loc în soarele primăverii și mai ales acoperit de iarba proaspăt crescută. Arsenal Park este superb în toate anotimpurile, dar până acum, cel mai mult îmi place în soarele de mai și în cel de septembrie – toamna este, totuși, anotimpul meu.

N-am scris până acum pentru că am avut o săptămână foarte lungă și nu am apucat să editez pozele făcute acolo, dar deja a trecut o săptămână și știu că dacă mai amân, n-o să mai scriu deloc. Au fost prezenți: Sebi, Tița [aka Nebu, care astăzi împlinește o vârstă, deci La mulți ani, drăguță!] și Raoul, Corina Săftescu-Jescu și Ovi Sîrb cu î din i [hehehe, familia Sîrb], Arhi, Ștefana și Ionel, Doru, Ionuț Oprea și Mihaela, Robert și Iasmina [n-am întrebat-o dacă e cu I sau Y].

Vineri și sâmbătă, pe aleile parcului se plimbau băieții de la „U” Cluj. Vorba vine, că doar erau în cantonament. I-am revăzut vineri seara, la focul de tabără făcut pentru ei: grătare, băutură și țigări n-au avut, în schimb au stat la o scurtă poveste, au cântat imnul echipei și pe la ora 22 au plecat la somn; a doua zi aveau meci. Sâmbătă seara, focul de tabără pentru bloggeri și cei care au participat la Self Discovery Camp a fost unul serios: cu vin, bere, țuică, grătare, cartofi copți la jar, în folie de aluminiu, vin, bere, mici, muzică etc. Locul unde se face focul de tabără este acoperit cu pietriș, dar asta nu le-a împiedicat pe niște gagici autodescoperite să se încalțe cu sandale cu tocuri cui. Și-am mai văzut și niște poșete care nu aveau ce căuta acolo, dar no, e treaba lor cum se echipează când vin în „armată”.

Și pentru că în același weekend s-a filmat, tot la Arsenal Park, emisiunea Drumuri aproape, realizată de Diana Cuzmanovici și care va fi difuzată duminică, 16 mai,  la TVR Timișoara, am avut parte și de o tură cu un tractor de artilerie [TAR] pe coclauri.

În rest, weekend-ul petrecut la Arsenal Park a fost superb, așa cum a fost fiecare weekend petrecut acolo. Nu avea cum să fie altfel! Și acum, pozele:

4 thoughts on “Arsenal Park Transilvania, 1 mai 2010”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.