Casă de… CE???

De când ne-am logodit, eu şi Sebi primim urări de bine de la toată lumea. Interesant este că unii ne urează nici mai mult, nici mai puţin decât „casă de căcat”.

Da, casă de căcat. Ca să nu-şi bage nimeni nasul în ea, cică. Păi, măi, oameni buni, voi v-aţi gândit măcar o secundă înainte de a face urarea asta? Credeţi că eu aş prefera să stau într-o casă de căcat, doar de dragul de a nu-şi băga nimeni nasul în ea? Nu ştiu cum să vă spun, dar nici eu n-aş vrea să stau într-o casă de căcat.

Sau credeţi că, locuind într-o casă de căcat, gura sau nasul lumii ar fi prima mea grijă? Ce naiba… Prima mea grijă ar fi să mă mut într-o casă de piatră, în care să pot locui. Apoi m-aş îngrijora – sau nu! – de gura lumii sau de cei care-şi bagă nasul în ea. Giiizăs craist!

14 thoughts on “Casă de… CE???”

 1. ce gretoasa urare, nici n`am mai auzit asa ceva. ar trebui sa fie o gluma? ce oameni, iti sta mintea in loc. iti urez eu „vila de piatra” + marmura dc vrei :p si sa fie intr`un ceas bun.

 2. e gretoasa urarea si am primit-o si eu in septembrie anul trecut!
  trebuie sa te gandesti la sensul figurat!
  atunci i-am considerat nebuni pe aia cu urarile, dar sa stii ca e un sambure de adevar in „semnificatia” urarii!
  sper sa nu ajungi sa-l descoperi! aviz soacrelor !

 3. Voiam sa scriu si eu acolo la urari dar nu am nevoie de psp si mai bine il ia cineva cui ii trebe si eu va felicit pe yahoo sau aici.

  La nunta niste invitati au tinut sa ne explice la ce sa ne asteptam de la casatorie, ce e ea si cu ce se mananca :D

  Deci reproduc:
  Casatoria este un maaare butoi cu cacat. Care are de-asupra cateva deste de miere. Secretul unei casnicii fericite este sa faci in asa fel incat sa mananci tot timpul miere si sa nu ajungi sa dai de cacat.

  Cu casa…e casa voastra si e „a’ mai faina” fiindca e a voastra, indiferent din ce e facuta. Bucurati-va de viata si de tot ceea ce va aduce ea, impreuna!

 4. trebuie să recunoşti că e prea complicat să urezi „casă de cărămidă cu stâlpi de beton armat, polistiren de 10 şi termopane”. Bine că nu ţi s-a urat „casă si copii de piatră”, cum mi s-a urat mie de către un prieten tare bine dispus. hâc! (inutil să adaug că i-am urat acelaşi lucru când i-a venit rândul)

 5. am citit un astfel de comentariu pe blog la Sebi. mi s-a parut putin cam de prost gust urarea, desi avea un iz de gluma :).
  tot binele din lume

 6. Trebuie să spun că eu abia anul acesta la folclor am învăţat ce înseamnă cu adevărat urarea casă de piatră. Înseamnă de fapt ceva de genul să aveţi copii sănătoşi, pântecul reprezentând casa copilului şi de piatră adică un pântec puternic. Na asta am reţinut şi eu tot semestrul 1 de la folclor că mi-a plăcut explicaţia. :) Deci casă de piatră şi multă fericire!

 7. Acum m-am lamurit … mai aveti pana la „Casa de piatra” .
  Pe vremea mea trebuia sa te insori/mariti ca sa ti se ureze asta . Dar daca s-a schimbat lumea … va urez si eu : TOT BINELE DIN LUME si CASA DE PIATRA !

 8. si de la je tot ce iti doresti …si casa de piatra bineinteles…..si astept si poze de la casatoria civila …cat mai repede:) apoi poze de la nunta (am inteles de la sebi ca nu o faceti tot sambata ) si apoi poze cu tine …cu burtica:) inca o data tot ce iti doresti

 9. Urarea asta cu „Casa de cacat!” a zis-o Silviu Prigoana cu ocazia nu-stiu-carei nunti. Nici macar nu a fost original cel care a facut-o pentru voi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.