În veci pomenirea

Când am citit articolul despre bloguri şi bloggeri din revista Biz, singurul sentiment negativ pe care l-am încercat a fost faptul că stau atât de departe de Bucureşti şi… era normal să nu apară toţi bloggerii în articolul cu pricina.
Ba mai mult… şi dacă stăteam în Capitală, poate că nu aveam atât de mulţi cititori. Poate că, în judeţul meu mic şi cu bloggeri puţini, mă consider mai „successful” decât sunt, de fapt.
Da’ au dreptate bloggerii supăraţi – noi, ăştia din „provincie”, chiar nu contăm?

DSCF3153

În veci pomenirea noastră… dar nu în revista Biz! :P

Foto © 2/2 [pssst, io de ce nu-s în poza asta?]

11 thoughts on “În veci pomenirea”

  1. eh acuma nu`i poate pune pe toti bloggerii in revista. era normal sa`i aleaga pe cei din bucuresti, cei mai activi, care tot participa la diverse evenimente decat sa se chinuie sa stranga din cele 4 colturi ale tarii pe altii si sa`i invite la buc la sedinta foto.
    articolul e fain scris, mi`a placut legatura dintre pubilcitate/promotii si bloguri.

  2. Denisa, am zis-o si la Arhi si la DeCe si ti-o zic si tie.. nu e vorba aici de provincie vs Bucuresti ca si in ziua de zi cu zi.. m-am mirat insa de ce n-au aparut DeCe si Visurat, care dupa parerea mea sunteti cei mai buni din Romania (sau Arhi, ecostin, swamp, oradeanul, marius samd).. nu cred ca nu mergeau daca primeau o invitatie de la revista Biz.. nu puteau fi mai multi pe afisul ala?.. sa fim seriosi.. de ce sunt restul nu comentez ca nu e treaba mea si ar fi urat din partea mea :)

  3. Sa inteleg ca te-ai nenorocit ??? Crimson are dreptate ? „….profit sa iti urez tie si lui Sebi casa de piatra si fericire cat incape.”
    Astept un raspuns .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.