Câştigătoarele concursului Vichy

Sunt patru. Am avut de citit şi analizat peste 50 de comentarii. Îmi pare rău că unele dintre participante au înţeles greşit felul în care funcţionează concursurile organizate pe blogul meu, prin urmare, comentariile acestora nu le-am luat în considerare. Cred că era de la sine înţeles că dacă vor exista şase comentarii de la acelaşi IP şi cu adrese de e-mail asemănătoare, nu voi lua în considerare niciunul dintre ele.

Totuşi, chiar şi fără acele câteva comentarii pe care le-am regăsit şi pe alte bloguri [de exemplu, la Andressa], alegerea a fost foarte grea, pentru că mi-au plăcut multe dintre povestioarele voastre. Am fost nevoită să aleg doar patru comentarii pe care să le premiez cu câte un fond de ten, iar acestea sunt [cu puţin ajutor de la colegul meu Winnie, deci lui puteţi să-i mulţumiţi]:

Nu închideţi browserul nervoase, am o surpriză: 12 comentatoare vor primi câte un premiu special – truse cu două mini-produse [soluţie micelară demanchiantă „3 in 1” la 30 ml şi apă termală la 50 ml]. Aici puteţi vedea cum arată acestea. Cele 12 cititoare care vor primi aceste premii speciale sunt:

Primele patru câştigătoare sunt rugate să-mi trimită un e-mail [denisalala la gmail punct com] cu numele, adresa, un număr de telefon şi tipul şi nuanţa fondului de ten pe care şi-l doresc.
Celelalte 12 câştigătoare sunt rugate să-mi trimită un e-mail [denisalala la gmail punct com] cu numele şi adresa [care să includă neapărat şi codul poştal, altfel nu pot trimite premiile].

32 thoughts on “Câştigătoarele concursului Vichy”

    1. Din păcate, nu am avut cum să verific toate blogurile din campanie. Dacă au reuşit să le convingă şi pe alte bloggeriţe, dar şi pe mine şi pe colegul meu, înseamnă că îşi merită premiile. :)

  1. Chiar m-ai facut curioasa cum se comporta fondul asta de ten si pe figura mea, tare mi-as dori sa mai gasesc unul care sa mi se potriveasca asa de bine ca L’Oreal-ul care ori nu se mai fabrica, ori nu se mai gaseste aici. Era vorba despre Cashmire Perfect. Am mai incercat Maybelline dar nu e la fel, din pacate. Vichy nu gasesc aici. Hai ca mi-am spus marele of :)

    1. Nicoleta, urma să vă trimit un mail. Premiile sunt la mine, trebuie să le ambalez, să scriu adresele și să le pun la poștă. Din păcate, va mai dura puțin, dar nu e vina celor de la Vichy, ci a mea… Sorry about that.

  2. e posibil ,sa fi uitat de noi cu agitatia asta de sarbatori ,serviciu si famile .oricum eu nu sunt suparata pe ea o inteleg .va urez tuturor sarbatori fericite ,sa avem parte de un an mai bun si plini de bucurii.

  3. N-am uitat de voi, am toate pacheţelele în cameră, când am timp să le duc la poştă n-am bani, când am bani, n-am timp. Nu v-am uitat şi o să le primiţi. Asta e, îmi cer scuze, sunt neserioasă. Nu e vina celor de la Vichy, ci în totalitate vina mea. :-s

  4. Dragelor, cu jenă și rușine vă anunț vă astăzi am pus coletele la poștă, mâine – vineri – pleacă spre voi și luni sau marți, dacă nu primiți avizele în poștă, ar trebui să mergeți la oficiul poștal de care aparțineți ca să întrebați dacă n-ați primit ceva.

    Încă o dată, scuze pentru întârzierea nepermis de mare! :”>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.