Cine sunt cei patru cititori care pleacă mai liniștiți în concediu?

Concediu, pf. Eu nu am anul ăsta, din motive pe care nu o să le expun aici, dar deja am o listă cam lungă pentru concediul de anul viitor. În primul rând, vom merge la Hamburg, la Miniatur Wunderland (dacă nu cumva până la anul Europa va fi teren minat și n-o să mai merg nicăieri…), apoi vreau să ajung fie în Grecia, fie la Balcic (Bulgaria), fie în ambele locuri. Și mi-ar mai plăcea să merg încă o dată la Chișinău. Și, desigur, la Iași.

Dar pentru voi am de dat cele patru gadgeturi primite de la TP-LINK, cu unicul scop de a vă trimite în concediu mai fericiți și mai liniștiți decât ați fi mers dacă nu erau ele, gadgeturile.

Concediu liniștit cu TP-LINK

Pentru că nu am cum să aleg un singur câștigător, am mers din nou pe mâna Random.org, doar că de data asta am procedat un pic diferit: în loc să pun toate comentariile la tragerea la sorți, am ales o listă scurtă de comentarii care mi-au plăcut mie mult. Unde mai pui că mulți dintre comentatori îmi sunt prieteni (se întâmplă, când ai un blog personal!), și oricine ar câștiga, se vor găsi nemulțumiți sau unii care să mă acuze că am făcut blat cu prietenii mei. :) Celor care mă bănuiesc de așa ceva le spun doar atât: credeți-mă că mi-ar fi fost mai simplu să le cer celor de la TP-LINK produse pentru mine și prietenii mei și să le ofer în schimb patru review-uri, decât să mă complic cu un concurs și să primească în schimb un review.Logic?

Așa că vă prezint lista scurtă și, la final, câștigătorii aleși, repet, de Random.org, pentru că mie mi-e tare greu să mă împart, când sunt atâtea comentarii faine! Măcar de data asta sunt împăcată că nu am dat șanse egale celor care au „muncit” să lase comentarii complexe și celor care doar au menționat ce cadou și-ar dori.

Boxa portabilă Groovi Ripple

 • Daniel
 • Mariana

MiFi 4G LTE-Advanced 7300

 • anatati
 • Lara
 • RAIDER
 • Vali Crintea

Camera de supraveghere NC250

 • Amy
 • Cam
 • Dragos
 • Vienela
 • Ana Precup

Power bank BP5200 mAh

 • Jurca Alina
 • Miha
 • Viv

Și câștigătorii sunt: Boxă – Mariana, MiFi – RAIDER, Camera de supraveghere – Dragos, Power bank – Jurca Alina.

Am zis-o și o repet de fiecare dată: nu am cum să împart un premiu la câți participanți l-ar merita! Din păcate, se numără printre participanți oameni talentați, oameni care poate nu își permit aceste gadgeturi, oameni care și le dorec mai mult decât cei care le-au câștigat, prieteni, dar premiile rămân limitate, câte unul din fiecare categorie. Deci nu am cum să le împart altfel decât la noroc, cu ajutorul Random.org. Felicitări câștigătorilor, verificați-vă mailurile cu care v-ați înscris la concurs!

13 thoughts on “Cine sunt cei patru cititori care pleacă mai liniștiți în concediu?”

 1. Felicitări câștigătorilor și ție pentru concurs. Nu mi-am bătut foarte tare capul cu MIFI ăsta (de care să cumpăr, de unde, specificații etc), dar când mă voi enerva suficient știu ce să aleg :)

 2. Supeeer! Stiu ca a devenit cliseu, dar eu chiar nu am mai castigat nimic niciodata, intotdeaua am muncit ca neomul, ba chiar pentru bani prea putini :))))) (hey wait! practic si pentru asta a trebuit sa fac un ceva cat de mic acolo, hmm).
  Oricum, genial! Ai un loc asigurat in povestile pe care o sa le spun nepotilor: „Cand am mers eu si cu tataia prima data la mare impreuna totul a mers ca uns, ba am si castigat o baterie externa…” „Ce-i aceea baterie externa, bunico? ” „Ehee…cand o sa te duca bica la muzeu o sa iti arate” :)))

 3. Am realizat imediat ce am dat enter…ca sunt pe lista, dar nu aia scurta. csf, n-ai csf. Ma duc sa-mi cumpar :D. N-am noroc dom’le.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.