Femeile pe bune sunt rare. Prețuiți-le!

Femeia pe bune este cea care nu se teme să îți spună ce crede despre tine. 

Femeia pe bune îți respinge avansurile elegant, cu zâmbetul pe buze, în așa fel încât să nu te simți cel mai urât bărbat de pe Pământ.

Femeia pe bune nu jignește, doar spune adevărul așa cum îl vede ea.

Femeia pe bune nu se ascunde după o mască realizată din machiaj scump, pe care-l dă jos seara cu demachiant la fel de scump.

Femeia pe bune nu se teme să iasă din casă demachiată.

Femeia pe bune nu-i poartă pică bărbatului care „s-a simțit dator să încerce”, pentru că…

Femeia pe bune nu are timp de astfel de războaie, ea este prea ocupată să își trăiască viața.

Femeia pe bune nu cere, ci ia ce i se cuvine, ea nu se milogește, ci își cere drepturile.

Femeia pe bune nu așteaptă să-i vină prințul pe un cal alb, ci își cumpără singură o mașină cu care să ajungă la castelele din împrejurimi.

Femeia pe bune reușește, nu știu cum!, să jongleze cu jobul, casa și familia.

Femeia pe bune poate reprezenta un adevărat mister pentru unii: când doarme? Când are timp să gătească, să spele vase, să curețe casa, să spele, să întindă la uscat, să calce și să pună la poi în dulap hainele? Când mai are timp să se îngrijească, după ce face toate astea?

Cred că fiecare dintre noi cunoaște o astfel de femeie pe bune, căreia îi putem spune, fără teama de a greși, eroină fără capă. Pentru multe dintre noi, acea femeie este MAMA, cea care a reușit, nici noi nu știm cum, să ne crească, să ne hrănească, să ne îmbrace, să ne oblojească rănile, să ne dea sfaturi, să ne educe și să fie, în același timp, o femeie elegantă, răbdătoare, o gospodină desăvârșită și angajată cu normă întreagă. CÂND LE-A FĂCUT PE TOATE? ȘI CUM?

Visul meu este ca, într-o bună zi, să ajung o femeie pe bune. Până atunci, lucrez la asta și le admir pe cele care au reușit. Și îmi dau jos pălăria imaginară, în timp ce fac o plecăciune în fața lor.

Despre femeile pe bune puteți citi și pe mcirosite-ul creat de Lactacyd România, unde puteți să și nominalizați o femeie pe bune, dacă știți una. Și sunt sigură că știți!

Vrem să descoperim câte #femeipebune avem împrejur! La care dintre prietenele tale de pe Facebook te gândești prima dată atunci când spui #femeiepebune? Spune-ne ce o face să fie #femeiepebune, dă share și… puteți câștiga premii împreună!

Foto: Mamă muncitoare, de la Shutterstock

1 thought on “Femeile pe bune sunt rare. Prețuiți-le!”

  1. Femeia pe bune sau eroina fără capă cum frumos ai numit-o este cea mai prețioasă persoană în care un bărbat adevărat își poate investi viața.

    Felicitări pentru articolul acesta și mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.