Câştigătorii cărţilor oferite de Editura Trei

Premiul 3: Romanul Prinţesa gheţurilor, de Camilla Lackberg, merge la Kind, care de fapt nu-şi doreşte decât cartea asta. Aşa să fie, atunci! Lectură plăcută!

Premiul 2: Cărţile Prinţesa gheţurilor, de Camilla Läckberg şi Eroare judiciară, de Anne Holt, merg la Did. Aşa cum a zis frate-miu, poate cele două cărţi o vor da afară din casă şi-şi va găsi un pretendent. Să-i ţinem pumnii!

Marele premiu merge la Oana. Oana va primi un exemplar din Prinţesa gheţurilor şi trilogia Millennium [Bărbaţi care urăsc femeile, Fata care s-a jucat cu focul şi Castelul din nori s-a sfărâmat], de Stieg Larsson, ca să aibă şi ea ce să le împrumute prietenilor.

Lectură plăcută tuturor şi zău că-mi pare rău de ceilalţi. Aşa sunt eu, dacă aş fi putut, v-aş fi dat tuturor câte o carte. Aştept un mail de la câştigători cu nume, prenume şi adresă – inclusiv cod poştal, la denisalala coadă de maimuţă gmail punct com.

11 thoughts on “Câştigătorii cărţilor oferite de Editura Trei”

  1. :(:(:( Imi pare rau ca nu am primit premiul 2 :((Sunt nebun dupa literatura politista, mai ales cea suedeza de cand am descoperit-o :((

  2. @Denisa si fratele :) multam fain, va anunt daca se lasa cu ceva logodna!

    [in viata urmatoare nu ma mai nasc Balanta, ca uite, imi vine sa-i cedez premiul lui Kostov. dar o sa fiu puternica… pai in ritmul asta, eu as putea ceda alteia pana si mirele, nu? :))]

  3. Multumesc tuturor, chiar sunteti o gasca super tare! Am descoperit acest bloc ft intamplator, dar promit ca de acum incolo nu va las :D Pt.Laurenticat–ms frate, stiu si eu destule site-uri de genul asta, dar sincer, e una sa ai cartea in mana si alta sa citesti pe net:) Stii cum se zice….uneori, tehnologia te omoara, tine-te de lucrurile simple si frumoase :)
    Mersi incaodata si tinem legatura!!!

  4. Nu-mi vine sa cred ca tocmai eu am castigat :)foarte frumos premiul, abia astept sa le citesc si abia apoi sa le impart la prieteni (putin egoism nu strica, mai ales cand e vorba de carti). Multumesc frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.