Câştigătorul concursului „Vrei să fii tocilar?”

Mi-a fost greu să aleg un singur câştigător, pentru că mi-au plăcut toate poveştile voastre. Aşa că am decis să aleg doi câştigători şi să-i fac lui Julică o surpriză neplăcută. Stimabile, treaba ta cum te descurci, eu îi aleg pe:

 1. Mukawaka, pentru că la povestioara lui am râs de m-au auzit toţi vecinii;
 2. Amonra, pentru că povestea lui este într-adevăr tristă şi merită încurajat. Să moară ştudenţii de ciudă că mai există şi idioţi care citesc!

Acu’, dragi câştigători, vedeţi voi cum vă ţigăniţi cu Julius să vă dea cartea, important este să-mi trimiteţi mie un nume şi-o adresă la care vreţi să primiţi cărţile. Dacă Julius nu are de unde să le dea celor doi câte o carte, propun să o rupă în două şi să primească Mukawaka primele 136 de pagini, iar Amonra, pe următoarele. Şi când terminaţi de citit, vă întâlniţi la o bere şi faceţi schimb. Şi uite-aşa, vă mai faceţi şi prieteni, să nu staţi singuri în casă, ca tocilarii!

Dacă aş da de la mine premiile, Anei i-aş oferi măcar un semn de carte, pe post de menţiune, pentru că şi povestea ei mi-a plăcut mult. Din păcate, premiul e unul singur.

9 thoughts on “Câştigătorul concursului „Vrei să fii tocilar?””

 1. denisa, salut aripioare picante de la kfc, s-au dus pe cartea in plus :D

  evident ca, in imensa mea bunatate, o sa dau ambilor castigatori cate o carte, rupand de la gura bietilor cititori de Daily Cotcodac :D

 2. He he he, na lasă, numa’ bine, nu mai mănânc eu aripioare, nu mă mai îngraş, dar măcar am făcut doi cititori fericiţi şi puţin mai aproape de statutul de tocilari. :D

  Să fie primit!

 3. Amonra are o poveste chiar buna.
  Si am eu o idee: avand in vedere ca va faceti trafic la greu (si publicitate din gros blogurilor si firmelor puse pe ele) cu concursurile astea, nu credeti ca ar fi o idee buna sa puneti mana de la mana cate 1-2 lei si sa mai luati o carte de-asta? Si sa dati amandurora cate una, daca tot ati nominalizat mai mult de unul. Ca, daca intru pe DC la oricare dintre articole, ii descopar pe aceiasi 20 de oameni (sau cati sunteti), care se comenteaza la nesfarsit intre ei. Parerea mea!

 4. Dar nu te-ai gandit ca poate vreau si eu o carte?
  Vroiam sa-ti fac si un compliment moka, dar asa il conditionez de un eventual premiu la VSTF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.