Exclusivitate: Google renunţă la Analytics

Google a anunţat, într-un comunicat de presă remis astăzi, că intenţionează să renunţe la serviciul Analytics de măsurare a traficului pe site-uri, urmând să implementeze pe toate site-urile sale scriptul trafic.ro. Investiţia pe care Google trebuie să o facă, de 10 euro pentru fiecare site nou înscris în sistemul românesc de măsurare a traficului, nu este prea mare pentru Google.

„Suma este mai mult decât decentă şi suntem de părere că atunci când un site îţi oferă servicii de calitate, este în regulă să-ţi ceară şi bani pentru asta. Serviciile gratuite sunt în general de proastă calitate”, a declarat un reprezentant al Google, Inc.

Iată cum va arăta noul hompage Google după implementarea scriptului de la trafic.ro, un screenshot prezentat de Google în premieră pe Denisuca.com:

google si trafic punct ro

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

11 thoughts on “Exclusivitate: Google renunţă la Analytics”

  1. Informatia este gresita, de fapt trafic.ro urmeaza sa achizitioneze Google pentru a-si imbunatati serviciul intern de cautare. :P

  2. nu inteleg de ce nu e oky cum e acum.. chiar asa tare incurca?

    @Bogdane.. cred ca mai trebuie vreo 100 de ani pana cand o firma romaneasca sa zica.. Da, putem sa achizitionam Google :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.