Cazinoul din Constanța + o tonă jumate de sclipici = noua reclamă Sony BRAVIA

Sunt o fană declarată a reclamelor la Sony BRAVIA. Reclama cu vopseaua care explodează este preferata mea all time. Și cum să nu-i iubești pe cei de la Sony când se folosesc de o clădire românească (fie ea și cazinoul abandonat din Constanța) pentru a filma o reclamă care include 1,5 tone de sclipici colorat?!

Fără alte cuvinte, iată minunea: 

Și detaliile:

Sony a utilizat peste 1.500 kg de sclipici multicolor și 4.000 de baloane în cea mai nouă și spectaculoasă reclamă pentru televizoarele BRAVIA 4K HDR. Cazinoul abandonat de pe faleza din Constanța revine la viață și se umple de baloane albe strălucitoare care explodează în culori. Reclama prezintă detaliile noii game de televizoare BRAVIA 4K HDR și puterea de reproducere a culorilor

Sloganul reclamei este „More Brilliance. More Beauty”. Au fost folosite mai multe drone și camere video portabile, astfel încât să putem admira explozia de culoare în cele mai mici detalii. Pentru coloana sonoră, Sony a colaborat cu compozitorul și cântărețul britanic Tom Odell pentru a reînregistra celebrul cântec „True Colours” al lui Cyndi Lauper.

Filmată și produsă la calitate 4K de către regizorul american Andre Stringer și echipa DDB Berlin, reclama aduce la viață cazinoul în paragină din Constanța, România, folosind 4.000 de baloane și peste 1.500 kg de sclipici, pentru a alcătui un cadru vizual unic. Utilizând o combinație de metode și unghiuri diferite de filmare, reclama a fost concepută pentru a capta strălucirea și frumusețea gamei de televizoare 4K HDR, prin juxtapunerea baloanelor albe și a sclipiciului multicolor, culminând cu explozia uimitoare de culoare.

Mesajul campaniei „More Brilliance. More Beauty” va fi transmis prin intermediul mai multor canale: cinema, VOD, în mediul online, outdoor și magazine și va prezenta culorile, contrastul și detaliile excepționale oferite de noua gamă de televizoare Sony 4K HDR. Elementele vizuale suplimentare au fost filmate de fotograful specializat în fotografia de mare viteză Fabian Oefner, care a montat un senzor de zgomot la diafragma camerei, astfel încât aceasta a declanșat de fiecare dată când se spărgea un balon, ajutându-l să obțină imagini uluitoare și incredibil de detaliate.

2 thoughts on “Cazinoul din Constanța + o tonă jumate de sclipici = noua reclamă Sony BRAVIA”

  1. Buna seara, este deosebit, inedit sa urmaresti un asemenea spot publicitar, imi pare insa rau ca alaturi de cazinoul din Constanta mai exista extraordinar de multe cladiri, la nivel national, in stare avansata de degradare, chiar nu stim cum sa ne promovam! Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.