Ce am trimis în America

Un altfel de swap video: am o prietenă în California cu care am decis să facem swap-uri, dar nu clasicul schimb de produse cosmetice, pe care îl vedem în videourile fetelor care au vloguri de beauty, ci un schimb de chestii de care fiecare dintre noi are nevoie din țara în care locuiește cealaltă. Astfel, Nicole mi-a cerut borș și o cremă de față bună, eu i-am cerut… chestii pe care le veți vedea într-un video viitor (la ora la care scriu descrierea, coletul meu este în depozitul firmei de curierat, deci video-ul urmează să fie filmat!).

Aici vă arăt ce i-am pus eu în pachet și videoul ăsta va fi publicat după ce ea va fi primit pachetul. 

Piesele de rezistență sunt: o ie și o cremă Gerovital H3 Derma +, pentru că ce altă cremă ar fi fost o cremă de față foarte bună, dacă nu chiar preferata mea, din gama mea preferată?

I-am mai trimis o grămadă de plicuri de Borș Magic de la Delikat și Vegeta, o cremă micuță de la Nera Plant cu propolis, crema Gerovital H3 Derma + activ hidratantă 24 H, cum spuneam, două Eugenii, o cremă naturală de la Favisan, precum și o emulsie demachiantă Doina, tot de la Farmec.

Per total, sunt cam puține lucruri, dar eu sper că am reușit să înghesui „esențe de Românie” într-un pachet mult prea mic față de cât a fost cel pe care mi l-a trimis ea și față de cât ar merita să fie de mare! Surpriza a fost ia: Nicole mi-a tot lăudat ia mea cea bleumarin și am zis că trebuie să îi găsesc și ei una. Și atât am tot amânat, încât până la urmă a trebuit să iau ce am găsit, că mă grăbeam.

P.S. Dacă vă plac video-urile mele, abonați-vă la canalul meu de YouTube! O puteți face de aici, cu un click pe buton – sau puteți să dați un like, un share, o măslină, o atenție.

De asemenea, în ianuarie 2018 intenționez să postez un video pe zi. #ianuarieimpreuna – Abonați-vă, comentați, haideți să petrecem împreună în așteptarea dezmorțirii de primăvară! An Nou Fericit! 🥂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.