Ce mai furăm?

În data de 5 martie 2008, în jurul orei 18.00, jandarmii hunedoreni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta fostului combinat sidelurgic din municipiul Hunedoara au pătruns mai multe persoane. Jandarmii s-au deplasat în zona indicată şi au surprins o persoană, M. Ioan de 38 de ani, domiciliat în municipiul Hunedoara, care ducea în braţe un vas de toaletă. Bărbatul luase vasul de toaletă şi bazinul aferent, dintr-o clădire utilizată parţial în momentul actual. M. Ioan a declarat jandarmilor că dorea să vândă vasul de toaletă unei persoane din municipiul Hunedoara.
Jandarmii au întocmit în cauză acte de constatare pentru comiterea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 208 Cod Penal, care vor fi înaintate pentru continuarea cercetărilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Oare era murdar? rotfl

6 thoughts on “Ce mai furăm?”

  1. Buda curata? La combinat? Haha… imi imaginez ca atunci cand l-au prins politienii asta era plin de… respect.
    Ma intreb daca pana la sectie l-au bagat in masina sau l-au legat de carligul de remorcare…

  2. Exagereaza si politistii.Sa-i faci dosar unuia ca fura un vas de toaleta,si ala „second hand”…consum inutil de energie.Cea mai buna pedeapsa era sa ii ceara sa-l puna la loc,si eventual sa il si spele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.