Despre presa din Valea Jiului

Chioru’ Corectoru’ este un nene rău, care, în fiecare săptămână, citeşte ziarele din judeţul Hunedoara şi atrage atenţia asupra numeroaselor greşeli gramaticale care se strecoară în articole. Săptămâna asta, Chioru’ a pus mâna pe câteva publicaţii din Valea Jiului – care e tot în judeţul Hunedoara, deşi… nu s-ar zice – şi-a făcut, săptămâna asta, rubrica „Devoratorul de gazete” numai cu aceste ziare. Ce a ieşit vedeţi aici.
După ce-am râs atât de mult, încât mă durea burta, am concluzionat că presa din Valea Jiului e varză, muci şi vai de mama ei. Mi-am amintit de Drumul Socialismului, de articolele pupincuriste din Cuvântul Liber de după Revoluţie şi de jurnaliştii cunoscuţi şi ca „dinozauri”. Prietenii ştiu de ce.
Citiţi articolul de săptămâna asta

2 thoughts on “Despre presa din Valea Jiului”

  1. Si cand te gandesti ca Nicu Trasca se lega intr-un articol de blogeri. Posta pe ultima fila a ziarului mansete de blog. Mi-a cazut fata cand am vazut printre altele si tema de la blogul fiului meu. Dul ziarist lua in deradere scrierile oamenilor pe blog despre locurile natale. Probabil unii ziaristi nu se simt bine daca nu improasca cu noroi si unde trebuie si unde nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.